Fullmånehealing

Hej!

Idag kl.12.02 så var fullmånen som starkast och för många har denna omgång har inneburit stress, värk, sorg, oro, frustration, enorm trötthet m.m och min tolkning är att just denna måne drar igång saker och ting i vår kropp. För mig så drar den igång känslor och energier som kan dra ner oss, sånt som kommer upp till ytan av det vi inte ska ha kvar.

Så jag vill att du, när du går och lägger dig ikväll, tackar fullmånen för att den tar bort negativa energier ifrån din kropp, själ och ande. Sen vill jag att du tackar fullmånen för att den här rensningen sker på cellnivå och du tackar även den för att den hjälper dig att komma i djupare kontakt med ditt syfte/mål. Ha tillit till att du når ditt mål. Oavsett om det gäller kärleken, jobbet, fritiden, boendet etc.

Du kan även be fullmånen om hjälp för en annan persons del. Det är bara kärlek i det hela så jag ser inga problem att be för andra. Det gör jag hela tiden.

Om du känner en liten obalans efter denna fullmåne så erbjuder jag fullmånehealing imorrn kväll, den 9 nov. Och varför det blir imorrn kväll istället för ikväll är för att jag tycker att den här fullmånen stökar till det en aning så det är bättre att balansera dygnet efter, när svallvågorna efter månen har minskat i intensitet.

Anmäla till fullmånehealingen kostar 150kr och swishas till 123 359 32 58 och skriv gärna din mejladress i swishen så kan jag mejla ett kvitto på torsdag. Tar inte swish emot din mejladress så skicka den till 070-639 73 74. Jag skickar healingen på distans och du behöver inte göra någonting alls utan jag kopplar upp mig på ditt halschakra och din energi för att rensa bort ev. blockeringar, balansera och sen fyller på med ny härlig energi! Ditt halschakra står för kommunikation med dig själv och andra – vad vill du släppa på och vad vill du göra? Vad är ditt mål? Vad mår du bra av?

Vi ses i etern onsdag kväll!

Kram Madde <3

Lämna ett svar