Malta – Gozo, 1-8 maj 2020

En spännande resa där vi varvar starka övningar med härliga naturupplevelser och historiska platser. Underbara energier att ta del av i Atlantis fotspår. Historia 3000 år bakåt i tiden, kanske var du med på Malta redan då? Mosta Katedralen, Fungus Rock, Ta-Pinu kyrkan, Ggantija Templet, Blue lagoon är några av de platser vi kommer att besöka under denna vecka.

Yoga och meditation varje dag på olika platser, lättare vandring, egen tid för reflektion och trevliga gemensamma middagar som vi lagar tillsammans. Vi bor på landet i ett eget hus med utomshus o inomhus pool.

Det är självhushåll så vi lagar all mat tillsammans. huset ligger nära staden ir-Rabat (Victoria).
Mer detaljerad beskrivning kommer efter att du anmält dig.

Kostnad för denna resa är 8500 kr och då ingår boende i flerbäddsrum. transfer och kursavgift. Enkelrumstillägg 2500 kr (finns endast 2 rum). Tillkommer flygbiljett, pengar till den gemensamma matkassan, busskort, ev. andra inträden.
Vi reserverar oss för valutakursförändring.


Flygbiljett tur o retur, ligger vid tidig bokning runt 2100kr. Norwegian går från Kastrup, Ryanair från Göteborg och SAS från Stockholm.Tänk på reseförsäkringen, när du beställer din biljett.

Vi som leder er under denna vecka är Gunilla Allard o Madelene Widell. Varmt välkommen med din anmälan som är bindande till info@helandeform.se eller info@madelenewidell.com

För att säkra din plats betalar du in anm. avgiften 3900 kr, när du fått klartecken från oss om plats. Resten betalar du in 30/4 2020. Sista anm.datum är 31/12 2019. Vid ev. avhopp erfrodras läkarintyg, annars återbetalas inte anm.avgiften.

Testimonials

Agneta, Gislaved

” En fantastisk vecka. På en fantastisk Ö. Allt funkade perfekt, mat, husrum, transporter mm. Bra balans mellan aktiviteter, utflykter och egen tid. Följer gärna med fler gånger.

Tack Gunilla och Madde för en bra organisation och en magisk vecka” / Agneta 

Christina, Burseryd

Upplägget på resan var jättebra. Bra variation av yinyoga, meditationer och frigörande dans. Bra utflyktsmål där det kändes speciellt starkt på Fungus Rock och uppe vid korset. Det andliga arbetet som vi utförde på resan, var så starkt och jag tänker mycket på det vi gjorde tillsammans. Det var också bra att det inte alltid var upp-styrt utan vi fick egen tid till reflektion och att bara umgås. Bra att vi hjälptes åt med mat. Roligt att laga mat ihop och bra uppdelning i olika ansvarsgrupper. Fantastiskt bra resesällskap. Det kändes väldigt bra och jag tror att vi alla efter en sådan här resa har vänner för livet. Sist men framförallt viktigast. Två stycken fantastiska ledare som höll i resan, bokade allt och arrangerade allt. Jag kommer garanterat att följa med fler gånger och kan varmt rekommendera att resa på detta sätt och till fler resmål.

Stort, stort TACK till er båda.

Kram från Christina


Annika, Växjö

Jag tycker resan fungerade jättebra! Busschauffören på hemresan undrade varför vi inte beställt resan till Värnamo om vi ändå skulle dit. 

Jag oroade ju mig lite för matlagning till 12 personer men med gemensamma krafter fungerade ju det också jättebra. 

Så fantastiskt att få bo tillsammans i detta hus istället för hotell. Och vilka vänliga och hjälpsamma människor  Maria, Ronnie och affärsinnehavaren. 

Jättebra med att vi åkte minibuss så mycket istället för att splittras av taxiresor.

Funkade ju kanon med ”hushållskassa”.

Första natten frös jag men sedan tog jag extra överkast så var det löst.

Jag var så lycklig att vakna av fågelkvitter och ljuset som strilade in mellan träluckorna. 

Älskar hur du Gunilla och Madde kompletterar varandra. Det kändes jättebra och förstår att det är ett riktigt hästjobb att sätta ihop och leda en sådan här resa och grupp.

Ni får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det enda jag vill är att få fler ”uppdrag”

Hoppas det! Mitt ❤️ är fullt av alla upplevelser jag fick uppleva tack vare ER!😇🙏💕