LYMFYOGA

Lymfyoga är en mjuk yoga som sätter igång ditt reningssystem i kroppen – lymfsystemet.

Vår kropp innehåller massor av riskornsstora lymfnoder som ska rensa ur skräp ut ur vår kropp. När inte lymfsystemet orkar jobba så samlar vi på oss bla vätska och slaggprodukter vilket leder till att vi svullnar, får återkommande förkylningar, känner oss slemmiga i halsen, får små kulor under huden, åderbråck, ankelsvullnad, celluliter m.m

Många kan uppleva som om att kudden sitter kvar i ansiktet (myxödem) i flera timmar efter att man har gått upp på morgonen eller vi kan kämpa med vikten och går igenom olika dieter men förlorar inte ett gram.

När jag fick lunginflammation så var jag väldigt sjuk i två veckor men gick inte ned ett gram i vikt och det gjorde att jag började leta efter vad som var fel i min kropp. Det tog sin tid men nu har jag hittat det! LYMFAN!

När jag utbildade mig till licensierad lymfolog så kissade jag så mycket att jag gick ner två storlekar på byxorna – helt fantastisk! Nu har jag fått tillbaka mina anklar igen och kudden sitter inte kvar så länge i ansiktet efter att jag har gått upp, jag är överlycklig! Framför allt så är min kropp mjukare och värken har minskat.

Känner du dig svullen, har kalla partier/hud eller är du ofta frusen? Då är ditt lymfsystem troligtvis blockerat.

Yoga hemma i vardagsrummet med mig!

Alla är välkomna. Nybörjare som erfarna yogisar. (Ej gravida, det är så mycket magvridningar). Under 90 minuter så jobbar vi på ditt lymfsystem i mjuk och lugn takt. Med vridningar och andning. Ha filt, vatten och en yogamatta redo inför kvällen. Ibland kan det vara bra att ha stöd för kroppen under passet, har du ej bolster eller blocks så fungerar det bra med kuddar och filtar också. Men det är inget måste, du gör yogan efter din kropps förmåga. Jätteviktigt att känna in och att inte pressa kroppen. Det får absolut inte göra ont!

Efteråt så tar du det gärna lugnt och dricker extra vatten under kvällen. Håll dig gärna varm.

I dessa tider så kör jag lymfyoga via zoom, jag har på söndagar kl.18.30. Du behöver inte ha zoom installerat. Jag skickar ut en länk och en kod till eventet som du loggar in med strax innan. För Mer info, anmälan och betalning kontakta mig Madde på 070-639 73 74.

Vi kör ett pass på 90 min och det kostar 180kr/pass.

Nu tar jag lite ledigt med zoom-yogan i december men återkommer i januari. Ha en härlig jul och ett gott nytt år!

Lymfyogapass online via zoom, mer datum och tider kommer.

Söndagen20 novkl.18.30Anmälan till Madde 070-639 73 74
Söndagenkl.18.30Anmälan till Madde 070-639 73 74
Söndagen kl.18.30Anmälan till Madde 070-639 73 74

Saker som du bl.a kan göra i vardagen för att hjälpa ditt lymfsystem.

Göra egenvårdsmassage av ditt lymfsystem. (det schemat läggs ut inom kort. Smsa mig din mejl så skickar jag den så länge)

Promenader, yoga, motion.

Stresshantering

Ta hand om negativa tankar on sig själv, dålig självkänsla m.m

Andas rätt

Ta hand om dina hormoner

Ät rätt. Ta bort gluten, socker, mjölkprodukter, kolhydratrika råvaror, tillsattsämnen, rätt fett m.m Gå gärna en ACT-ALP-kurs (klicka på länken så kommer du till Fröken Nilssons Hälsa).

Rensa hemmet från kemikalier

Drick mer vatten. Minska på läsk, bubbelvatten, alkohol.