Lymfmassageutbildning och Lymfatisk yogainstruktör

Lär dig hjälpa andra till hälsa genom att få ett flöde på lymfsystemet. Detta känsliga och finstämda system som är vår kropps reningsverk och 1/3 av vårt immunförsvar. Läs gärna om min lymfresa här

Lymfmassageutbildning nytt datum kommer

Med hjälp av bl.a strykningar, lätta tryck och bindvävsgrepp mjukar vi upp lymfsystemet så det kommer igång igen. Man masserar mot lymfstationerna i kroppen enligt ett visst mönster.

Lymfmassagen är en mjuk massage som gör att svullnaden i kroppen minskar, värken kan minska, man börjar att kissa ur sig slaggprodukter och den extra vätska som kroppen samlar på sig + att vi stöttar immunförsvaret. Gör att det hålls aktivt och alert.

Utbildningen är på totalt 4 dagar (2+2) där vi bl.a pratar lite om lymfsystems funktion och uppbyggnad, egenvårdsprogram, massage av kropp och ansikte. Ditt egna lymfsystem kommer att få sig en kick genom att behandla och bli behandlad under dessa dagar. Du blir via utbildningen Diplomerad Lymfmassör.

Vi träffas 2 dagar och masserar och känner in noder och olika grepp och sen efter ett tag träffas vi igen för att gå igenom ev frågor m, massera och ha slutprovet. Tiden mellan vi träffas så har du minst 5 klienter som du övar på.

Pris: totalt 6900kr inkl.moms. Anmälningsavgift 1500kr

Plats: Helande Form, Västergatan 5 i Gislaved.

Datum kommer

Lymfatisk yogainstruktör 19-21 maj & 19-20 aug

Nytt utbildningsdatum!

Del 1; 6-8 okt och del 2; 13-14 jan

Via lymfyogan så kan du hålla ditt lymfsystem aktivt med hjälp av vridningar och andningen.

Vi yogar och går igenom positionerna i lugn och ro under dessa 5 dagar. Vi lär oss även att guida en avslappning och vad man ska tänka på. Kursen är uppdelad på 3 + 2 dagar, vi har ett uppehåll på ca 2 månader så ni hinner att öva och att hålla yogapass. För att bli Diplomerad Lymfyogainstruktör så kommer du att få hålla i ett pass för gruppen på ca 15 minuter + att göra en avslappning.

Vill du inte bli instruktör så gå gärna kursen för egen del, lymfsystemet är ett system som behöver mycket kärlek och underhåll!

Pris: totalt 8400kr inkl moms Anmälningsavgift 1500kr. Möjlighet till delbetalning finns.

Tid: kl.9.30-16 varje dag.

Plats: Helande Form, Västergatan 5 i Gislaved.

Hojta till om du är sugen att ha en lymfmassageutbildning (6900kr) i samband med Lymfyogan. Vid tillräckligt antal deltagare så kan vi börja två dagar innan utsatt datum.

Varmt välkommen till utbildningarna!

🙏🏼♥️Madde

Vill du bli Lic.Lymfolog?

Då rekommenderar jag att du går Anna Halléns utbildning, läs mer om den här.

Den ger dig full insyn om hur lymfsystemet funkar, anatomi och funktion. Du lär dig även bl.a leverns och njurarnas funktion och system.

Tillsammans med Annas utbildning Lic.Lymfrådgivare och min lymfmassageutbildning och lymfatisk yogautbildning så blir du Lic.Lymfolog.

Vill du skicka en intresseanmälan eller få mer info så mejla mig på info@madelenewidell.com eller ring 070-639 73 74.

Jag utbildades januari 2021 till Lic.Lymfolog av Anna Hallén Buitenhuis & Lise Benberg

Varmt välkommen

Maddde