Kurser och evenemang

experimentell

Experimentell kväll

Onsdagen den 5/12 18.00 – 21.00. Med Gunilla Allard & Madelene Widell.

En kväll där du får möjlighet att utveckla din andlighet, genom att lära dig känna in och tolka energier.

Vi kommer att jobba med olika verktyg under kvällen, bl a 

– Tolka färgade band, vykort och gamla smycken

– Hur hanterar jag en pendel

– Vad har färger för betydelse

-Vad är chakran och energier

– Känna in andevärlden och ev länka

Inga förkunskaper krävs.

Din investering i dig själv är 500 kr och då ingår fika.

Anmälan till Gunilla på 070-331 52 88, info@helandeform.se eller till
Madde på 070-639 73 74, info@madelenewidell.com senast 30/11


oracle-cards-437688_1920

FULLBOKAD! Tarotkurs. 

En tarotlek består av 78 kort och under dagen så går vi igenom kortens betydelse och hur man lägger, stora och lilla arkanan (arkana betyder hemlighet).  Vi går igenom vad sviterna stavar, svärd, bägare och pentagram står för och även siffrorna. Den stora arkanan består av 22 kort och den lilla av 56 kort. Tarotleken är en slags samlad levnadsvisdom, lagrad genom årtusenden och som följer vissa universella lagar – jättespännande!

Du ska inte lära dig någon annans tolkning utav korten utan du kommer att få lära dig  att göra din egna tolkning utifrån vilka kort du får fram (beroende på vilken siffra och svit som kommer upp). Vi  övar även på att göra läggningar på oss själva och på andra. Tarotläggningar får ni utav mig.

Vi börjar dagen med en meditation som gör att vi öppnar upp oss inför tarotvärlden och dess spännande budskap. Ni får även lära er en kort öppnare så slipper ni meditera inför varje gång ni lägger korten hemma.

Fika, kaffe och te ingår. Lunch och tarotlek ingår ej (har även till försäljning).

Kursdatum; 10 november på Hälsomixen, Smålandsstenar kl.9-16. Kostnad 700kr. Minst  5 st deltagare och max 10 st. För mer info och anmälan kontakta Madde på 070-639 73 74.

Varmt välkomna!

Madde

 

 

 


Stjärnenergi – en kurs i tidigare liv!

27-28 okt, heldagar.

Under helgen så kommer vi att arbeta med Stjärnenergin och Akasha-arkiven. Vi går upp till våra planeter, vårt ursprung, och kopplar ihop oss till dom igen och sen kommer vi arbeta med tidigare liv ifrån Akasha-arkiven.

Vi kollar om det finns blockeringar ifrån tid.liv som hindrar oss i detta liv och vi går även in i tiden när vi var på Atlantis och ser vad vi jobbade med där.

Vi går in och ser/känner av; vem var jag? Är det någon händelse ifrån tidigare liv som påverkar mig idag? Har jag arbetat med något alternativt tidigare, i så fall vad? Vad har jag för styrkor därifrån? Varför påverkas jag så mycket utav vissa händelser? etc.

Helgen kommer att bestå utav meditationer där vi kallar in våra guider ifrån stjärnorna, hjälpa varandra att heala bort blockeringar som ev har satt sig i kroppen och vi kommer att förstärka våra styrkor/visdom som vi har ifrån Atlantis och tidigare liv.

Stjärnenergin känns helt annorlunda än andra energier, vilket ni kommer att få känna på. Det spelar ingen roll vilken energi man använder i vardagen, allt kommer från samma källa men kan kännas olika.

Den blir mycket Universellt arbete, spännande!

Ta med pendel, filt, yogamatta och en varm tröja, man kan bli frusen. Ta även med saker som du vill ladda med energi såsom änlglakortslekar, kristaller m.m. Vi brukar lägga dom i vår meditationscirkel så blir dom fyllda med go, härlig energi

Ha gärna mjuka, sköna kläder på dig!

Vi bor på Amiralsgården Werstorp, Karlskrona.

Dubbelrum 995kr inkl. frukost, enkelrum 795kr inkl. frukost

Kostnad för kurs 3500kr inkl. lunch och middag.

Frukt och kaffe/te finns att tillgå under dagarna.

Malin erbjuder Chakrayoga kl.07.00 för de som bor över.

En förskottsbetalning på 500kr garanterar din plats. Minst 5 deltagare och max 10st, inga förkunskaper krävs. För mer info och anmälan ring Madde 070-639 73 74,

Varmt välkomna på en spännande kurs!

Madde

 

 


malta.jpg

MALTA, ”VINGSLAG IFRÅN ATLANTIS”.

Vi åker i 31/5 – 7/6 2019.

2 platser kvar!

 

En spännande resa där vi varvar starka övningar med härliga naturupplevelser och historiska platser. Underbara energier att ta del av i Atlantis fotspår. Historia 3000 år bakåt i tiden, kanske var du med på Malta redan då?                                                   Hypogeum, Mosta Katedralen, Fungus Rock, Ta-Pinu kyrkan, Ggantija Templet, Blue lagoon är några av de platser vi kommer att besöka under denna vecka.

Yoga och meditation varje dag på olika platser, lättare vandring, egen tid för reflektion och trevliga gemensamma middagar som vi lagar tillsammans. Vi bor på landet i ett eget hus med utomshus o inomhus pool.
Mer detaljerad beskrivning kommer efter att du anmält dig.

Kostnad för denna resa är 6900 kr och då ingår boende i flerbäddsrum. transfer, inträde till Hypogeum och kursavgift. Enkelrumstillägg 2000 kr (finns endast 2 rum). Tillkommer flygbiljett, pengar till den gemensamma matkassan, busskort, ev. andra inträden.
Vi reserverar oss för valutakursförändring.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om resan!

Malta

 

Vi som leder er under denna vecka är Gunilla Allard, info@helandeform.se och  Madelene Widell, info@madelenewidell.com.

Varmt Välkomna önskar Gunilla och Madde


FENIX KONCEPTET.

Det här är en utbildning som väver ihop kinesiska filosofin med schamanism och västerländskt tänk till en helhet. Hur andas vi? Hur rör vi oss? Hur tänker vi? Hur/vad äter vi? Hur använder vi vår intuition? Hur fungerar kroppen? Hur fungerar healing? Hur fungerar zonterapi?

Allt detta och lite till tar vi upp under den här utbildningen. Detta betyder att det blir yinyoga, meditation, healing, zonterapi, qigong, frigörande dans, ljudning, regressioner och många andra starka övningar för att komma fram till svaren på ovanstående frågor. Det är en transformerande utbildning på många plan. Under utbildningens gång belyser vi vikten av att ge näring till vår fysiska kropp, själ och ande, för att kunna samspela och utvecklas tillsammans med vår planet ”Jorden”. Utan Jorden ingen existens. Det blir många magiska möten både innanför och utanför din säkerhetszon. Vi ger dig möjligheter och du sätter gränserna. Praktiska övningar varvas med teori.

Utbildningen varar under 2 år och består av 7 moduler. Författare som Paul Coelho, Alberto Villoldo, Louise Hay, Edgar Cayce m.fl. kommer med sina böcker att entusiasmera oss under resans gång. Utbildningen är till för alla och inga förkunskaper krävs.

Gruppen erbjuds att följa med till Spanien för att vandra en sträcka på El Camino. Detta är frivilligt och är en separat del i det här konceptet, resan sker efter avslutad utbildning. Kostnad 3000kr, kostnad för flyg, transfer, kost och logi tillkommer.

Modul 1: Självreflektion i kropp och själ.

Modul 2: Vattenelementet, identitet.

Modul 3:Träelementet, naturen och disciplinen.

Modul 4: Metallelementet, andningen och fokus.

Modul 5: Eldelementet, kärleken och inspiration.

Modul 6: Jordelementet, Moder Jord och medkänsla.

Modul 7: Helheten enligt Fenixkonceptet.

Varje modul kostar 3000kr, kost, logi och transfer tillkommer. Mer info om utbildningen kommer senare.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse, så får du information via mail under juni månad. Skicka ett mejl till Gunilla, info@helandeform.se eller Madde, inof@madelenewidell.com.

Varmt välkommen önskar Gunilla och Madde!


 Healingkurs (f.d.Optimal Hälsa) 2018! 15-16 september

Under kursen Optimal Hälsa så kommer vi att rensa ut känslor som inte längre gynnar oss, t.ex. ilska, sorg, frustration m.m. Det gör vi via meditationer och tillsammans två och två. Vi kommer även att gå in i vissa organ för att rensa bort energier som kan göra att vi känner oss blockerade. Bl.a. så går vi in i binjurar och njurar, där adrenalin och andra hormoner drar igång vid stress. Och så fyller vi sen på med massor av härlig energi! Under kursens gång så skalar vi av lager för lager och gör oss mer öppna för Moder Jords och Universums energier!

Vi kommer även att ta bort och läka det negativa som vi kan ha ärvt ifrån våra föräldrar och mor- och farföräldrar. Det hjälper jag er med under natten till lördagen-söndagen, då jag skickar healing till er alla.

Vi kommer att jobba med bl.a. gudinnan Kuan Yin och Isis under helgen.

Kostnad för kursen inkl. fika är 2600kr. Lunch ingår ej.

Vi träffas på Hälsomixen, Smålandstenar lördag och söndag från kl.9-ca 16. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.  För mer info och anmälan, ring Madde på 070-639 73 74.

Varmt Välkomna!

Madde


NYTT DATUM KOMMER!!

Kurs i att lära känna in energier; är det dina, andras eller andliga?

Vi träffas på Hälsomixen, Norra Nissastigen 11 i Smålandsstenar.

Att träna upp sin känslighet gör att vi får ökad intuition, mer budskap till oss, avläsa energier på platser, se bilder m.m

Vi gör olika övningar som gör att vi öppnar upp mer för energier och andevärlden.

Under kursen så fördjupar vi oss bl.a i:

  • lära känna in vilken energi som är din, andras eller andlig.
  • lära dig att hantera energier.
  • rensa bort blockeringar och fylla på med ny kraft.
  • att rena, balansera och ladda dina charken. Öppna och stänga.
  • aurarensning.
  • träffa din guide, änglar.
  • olika energiövningar.
  • meditation.

Kostnad för kursen(2 dagar) är 2500kr inkl. fika. Lunch ingår ej, micro finns och matställen runtomkring.

Anmälan är bindande och sker till mig, Madde och din plats är reserverad med en förskottsbetalning med 500kr.

Anmälan till mig, Madde på telefon 070-639 73 74.

Jag mejlar ett program för dagarna och vad du ska ha med dig till kursen. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.

Varmt välkomna!

Madde


Healingkurs

Mer info och nytt datum kommer.


img_0135

Kärlek Världen Runt.

Det är så många krig och mycket elände i världen och därför skickar vi varje tisdagkväll kl.21 ljus, kärlek, healing och/eller positiva tankar till Moder Jord, dess invånare och Universum.

Det krävs ingen förberedelse utan du bara sänder ut en positiv tanke/intention/kärlek kl.21 lokal tid på tisdagskvällen, oavsett var i världen du befinner dig.

Du sänder så länge du vill, bara med en tanke eller under flera minuter. Du sänder hemifrån eller där du är. Min intention är att sprida ett positivt globalt nätverk som skickar härliga och kärleksfulla energier de tisdagar man kan (och vill) närvara. Gruppen finns även på FB.

Välkommen att delta ifrån soffan eller stolen eller var du befinner dig just då!

Tack för ditt stöd!

Kram Madde