Kurser och evenemang

Tarotkurs på distans via Zoom

28 okt kl.10-16 via zoom.

Att lägga tarot är väldigt spännande och man får svar!
En tarotlek består av 78 kort och under dagen går vi igenom kortens betydelse och hur man lägger med stora och lilla arkanan (arkanan betyder hemlighet).
Vi går igenom vad sviterna stavar, svärd, bägare och pentagram står för och även siffrorna. 

Den stora arkanan består av 22 kort och den lilla av 56 kort. Tarotleken har använts under många, många år och man kan säga att det är som en slags samlad visdom ifrån alla tider. 

Du ska inte lära dig någon annans tolkning utav korten utan du kommer att få lära dig att göra din egna tolkning utifrån vilka kort du får fram. 
Under dagen så övar vi även på att göra läggningar på oss själva. Superkul!
Tarotläggningar får ni utav mig, jag skickar ut det som en pdf vid betalning av kursavgiften. Jag mejlar även en pdf med beskrivningar till de olika sviterna och siffrorna och en länk till zoom. Du behöver skriva ut pdf:erna och ha en tarotlek (ingår ej) med svärd, stavar, mynt och bägare för att kunna lägga kort.

Kostnad 900kr
Kursen är 28 okt kl.10-16 och vi träffas på distans via Zoom
Minst 6 deltagare. 
För mer info och anmälan kontakta Madde på 070-639 73 74

Varmt välkomna till en spännande kurs!
🙏🏼♥️Madde 


HEALINGKURS i 3 delar.

Vi går igenom healing ifrån grunden enl min filosofi. Både med händerna och pendel i olika övningar. Det blir både handpåläggning och distanshealing.

Vi går igenom vissa organ och vissa muskler och vilka känslor som kan sätta sig däri. Vi börjar dagen med meditation och sen påbörjar vi att känna in och öva. Vi jobbar 2 & 2. Efter första kursen så vill jag att du har 3 klienter som du kan öva på, mer info om det vid kursstart.

Fruktfika och kaffe/te finns på plats. Lunch medtages.

Kursen är i 3 delar och priset per kursdel är 3500kr. Anmälningsavgift 800kr, betalas vid bekräftad plats, anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Man behöver ej gå alla tre delar.

Del 1 börjar 14-15 januari 2021 kl.9.30-16 och är 2 dagar, fredag och lördag. Söndag behövs får återhämtning, det händer en hel del i kroppen under dagarna. Datum för de andra delarna kommer senare.
Vi träffas på Helande Form, Västergatan 5 i Gislaved.

För mer info och anmälan ring mig Madde på 070-639 73 74.

Varmt välkommen!
Madde

Läk ditt inre barn

Inställd pga Corona!!

Under helgen så går vi in i vårt inre barn och möter oss själva när vi var små. Vårt lilla jag, det inre barnet, som är den sårbara utav oss. Ofta har såren, ärren, kommit under barndomen.

Dessa trauman som vi går och bär på kan göra att vi t e x reagerar på ett sätt som inte gynnar oss. Vi kanske blir arga, har svårt med tilliten, skadar oss själva på något sätt med både tanke, handling och/eller ord m.m. Vi bär alla på olika historier ifrån barndomen och det är dags att börja läka dom.

Att vara i kontakt med ditt inre barn kan ge en känsla av smärta men också kärlek till dig själv. Det är dags att släppa dig själv fri!

Vi kommer att bl.a jobba med djupgående meditationer, frigörande yoga för kropp och själ och stärkande affirmationer där vi boostar oss med massor av självkärlek som gör att man skiftar sitt tankesätt till det mer positiva. För vi är ju alltid så snälla mot alla andra men hur är man/tänker man om sig själv egentligen? Vi jobbar under tystnad, självklart får du vår hjälp vid behov. Läkningen påbörjas så fort vi får upp vårt lilla jag och vi rekommenderar att man tar det lugnt på lördagskvällen då detta jobbar för fullt inombords.

Ta med dig ett anteckningsblock, penna, pendel (finns att köpa på plats), extra tröja och vattenflaska.

Kaffe, te, smörgås ingår men ej lunch. Anmäl allergier.

Pris för helgen; 3500kr. Anmälningsavgift 800kr, ej återbetalningsbar. Högst 12 st deltagare. Inga förkunskaper krävs.

För anmälan och mer info ring eller smsa: Gunilla 070-331 52 88 eller Madde 070-639 73 74.

Varmt välkomna till en spännande kurs!

Gunilla, Marina & Madde


Medial utvecklingskurs i fyra delar .

Denna kurs är till för er som är sugna på att öppna upp inför den andliga världen ännu mer! 
Vi går in i djupet i oss själva och koncentrerar oss på att rensa rent på blockeringar och stärka oss så vi kan både ta emot budskap och hjälpa andra med vägledningen. 
Kursen går ut på att du ska kunna ta emot klienter sen (om du vill) eller om du vill öka din inkänningsförmåga/magkänslan, för att använda i vardagen för din och din familjs skull.

Kurserna är till för både nybörjare och erfarna och man behöver inte gå alla moduler, man kan gå den kursmodul man är dragen till.

Modul 1: Guider

Rensa rent på blockeringar och öppna upp. Återknyter till Moder Jord.
Lär känna dina guider; lär dig att kalla in dom och arbeta med dom. Meditationer, healing på varandra, känna in energier, olika inkänningsövningar. Arbeta med chakran och tallkottkörteln och dess antenner uppåt .

Modul 2, 7-8 jan 2023; Änglar

Meditationer med guider och änglar. Lär känna dina änglar.
Rensa rent auran, olika inkänningsövningar, healing och nu börjar vi med sittningar för varandra, med hjälp av änglarna och änglakort. Arbetar med tredje ögat.

Kurs för både nybörjare och erfarna

Modul 3: Tidigare Liv

Meditationer, healing, går in i tidigare liv och ser vad som stärker oss i vår medialitet därifrån och det som ev.blockerar oss.
Tidigare liv sittning, olika inkänningsövningar, arbetar med thymus.

Modul 4: Helheten.

Meditationer, healing, har sittningar med varandra, återkoppling till Universum.
Arbetar med binjurar och njurar. Efter lunchen på söndagen får ni ta emot klienter för att prova på som en sittning.

Ni kommer att få uppgifter att jobba med mellan modulerna.
Kursen går ut på att ni ska kunna ta emot klienter sen (om ni vill) eller om du vill öka din inkänningsförmåga, för att använda i vardagen för din och din familjs skull.

Vi kommer att arbeta med pendel, änglarkort, föremål, händer och vår intuition. Ni får ett kursintyg efter avslutad kurs med alla 4 moduler.
Pris; 2900kr/modul. Fruktfika ingår men ej lunch.
Plats: Hälsomixen, N Nissastigen 11, Smålandsstenar.

Anmälan görs till info@madelenewidell.com eller 070-639 73 74.
När du har anmält dig och fått bekräftelse om plats, betalas anm.avgiften 800kr och har däremed säkrat din plats. Resterande belopp betalas senast 10 dagar innan start.

Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.
Alla fyra delar måste genomföras för att få kursintyget. Mer info vid anmälan.

Varmt välkommen! Maddeoracle-cards-437688_1920

Tarotkurs. 

En tarotlek består av 78 kort och under dagen så går vi igenom kortens betydelse och hur man lägger, stora och lilla arkanan (arkana betyder hemlighet).  Vi går igenom vad sviterna stavar, svärd, bägare och pentagram står för och även siffrorna. Den stora arkanan består av 22 kort och den lilla av 56 kort. Tarotleken är en slags samlad levnadsvisdom, lagrad genom årtusenden och som följer vissa universella lagar – jättespännande!

Du ska inte lära dig någon annans tolkning utav korten utan du kommer att få lära dig  att göra din egna tolkning utifrån vilka kort du får fram (beroende på vilken siffra och svit som kommer upp). Vi  övar även på att göra läggningar på oss själva och på andra. Tarotläggningar får ni utav mig.

Vi börjar dagen med en meditation som gör att vi öppnar upp oss inför tarotvärlden och dess spännande budskap. Ni får även lära er en kort öppnare så slipper ni meditera inför varje gång ni lägger korten hemma.

Att lägga tarot är väldigt spännande och man får svar!

Fika, kaffe,te och lunch ingår. Meddela om allergier finns.
Ni blir även boostade med en rejäl dos energi under dagen så ta det gärna lugnt på kvällen.
Tarotlek ingår ej (jag har även olika tarotlekar till försäljning).

Kursdatum: lördagen den 23 februari 2019, Nöthult, Vaggeryd.
kl.9 – ca 16. Kostnad 850kr. Minst 6 st deltagare och max 14st. För mer info och anmälan kontakta Madde på 070-639 73 74.

Varmt välkomna!

MaddeStjärnenergikurs!

Inställd pga Corona

Under helgen så kommer vi att arbeta med Stjärnenergin och Akasha-arkiven.
Vi går upp till våra planeter, vårt ursprung, och kopplar ihop oss till dom igen och sen kommer vi arbeta med tidigare liv ifrån Universum/stjärnorna i Akasha-arkiven.
Vi ser om det finns blockeringar ifrån tid.liv som hindrar oss i detta liv och vi går även in i tiden på Atlantis och ser våra kopplingar därifrån.

Vi går in och ser/känner av; vem var jag?
Är det någon händelse ifrån tidigare liv som påverkar mig idag?
Har jag arbetat med något alternativt tidigare, i så fall vad?
Vad har jag för styrkor därifrån? Varför påverkas jag så mycket utav vissa händelser? etc.

Helgen kommer att bestå utav meditationer där vi kallar in våra guider ifrån stjärnorna, hjälpa varandra att heala bort blockeringar som ev har satt sig i kroppen och vi kommer att förstärka våra styrkor/visdom som vi har ifrån stjärnorna/universum och Atlantis. Stjärnenergin känns helt annorlunda än andra energier, vilket ni kommer att få känna på. Det spelar ingen roll vilken energi man använder i vardagen, allt kommer från samma källa men kan kännas olika.

Den blir mycket Universellt arbete, spännande!
Ta med pendel, filt och en varm tröja, man kan bli frusen.
Ta även med saker som du vill ladda med energi såsom änlglakortslekar, kristaller m.m. Vi lägger dom i vår meditationscirkel så blir dom fyllda med go, härlig energi!
Ha gärna mjuka, sköna kläder på dig.

Minst 6 deltagare och max 12st, inga förkunskaper krävs.
Fruktfika, kaffe & te ingår. Lunch ingår ej. Anmäl allergier.
Kostnad för kurs 3100kr. Anmälningsavgift 1000kr, avbokning återbetalas ej. För mer info och anmälan ring Madde 070-639 73 74,

Varmt välkomna på en spännande kurs! Madde

Madde


malta.jpg

MALTA, “VINGSLAG IFRÅN ATLANTIS”.

Vi åker i 31/5 – 7/6 2019.

2 platser kvar!

En spännande resa där vi varvar starka övningar med härliga naturupplevelser och historiska platser. Underbara energier att ta del av i Atlantis fotspår. Historia 3000 år bakåt i tiden, kanske var du med på Malta redan då?                                                   Hypogeum, Mosta Katedralen, Fungus Rock, Ta-Pinu kyrkan, Ggantija Templet, Blue lagoon är några av de platser vi kommer att besöka under denna vecka.

Yoga och meditation varje dag på olika platser, lättare vandring, egen tid för reflektion och trevliga gemensamma middagar som vi lagar tillsammans. Vi bor på landet i ett eget hus med utomshus o inomhus pool.
Mer detaljerad beskrivning kommer efter att du anmält dig.

Kostnad för denna resa är 6900 kr och då ingår boende i flerbäddsrum. transfer, inträde till Hypogeum och kursavgift. Enkelrumstillägg 2000 kr (finns endast 2 rum). Tillkommer flygbiljett, pengar till den gemensamma matkassan, busskort, ev. andra inträden.
Vi reserverar oss för valutakursförändring.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om resan!

Malta

Vi som leder er under denna vecka är Gunilla Allard, info@helandeform.se och  Madelene Widell, info@madelenewidell.com.

Varmt Välkomna önskar Gunilla och Madde Healingkurs (f.d.Optimal Hälsa) 2018! 15-16 september

Under kursen Optimal Hälsa så kommer vi att rensa ut känslor som inte längre gynnar oss, t.ex. ilska, sorg, frustration m.m. Det gör vi via meditationer och tillsammans två och två. Vi kommer även att gå in i vissa organ för att rensa bort energier som kan göra att vi känner oss blockerade. Bl.a. så går vi in i binjurar och njurar, där adrenalin och andra hormoner drar igång vid stress. Och så fyller vi sen på med massor av härlig energi! Under kursens gång så skalar vi av lager för lager och gör oss mer öppna för Moder Jords och Universums energier!

Vi kommer även att ta bort och läka det negativa som vi kan ha ärvt ifrån våra föräldrar och mor- och farföräldrar. Det hjälper jag er med under natten till lördagen-söndagen, då jag skickar healing till er alla.

Vi kommer att jobba med bl.a. gudinnan Kuan Yin och Isis under helgen.

Kostnad för kursen inkl. fika är 2600kr. Lunch ingår ej.

Vi träffas på Hälsomixen, Smålandstenar lördag och söndag från kl.9-ca 16. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.  För mer info och anmälan, ring Madde på 070-639 73 74.

Varmt Välkomna!

Madde


NYTT DATUM KOMMER!!

Kurs i att lära känna in energier; är det dina, andras eller andliga?

Vi träffas på Hälsomixen, Norra Nissastigen 11 i Smålandsstenar.

Att träna upp sin känslighet gör att vi får ökad intuition, mer budskap till oss, avläsa energier på platser, se bilder m.m

Vi gör olika övningar som gör att vi öppnar upp mer för energier och andevärlden.

Under kursen så fördjupar vi oss bl.a i:

  • lära känna in vilken energi som är din, andras eller andlig.
  • lära dig att hantera energier.
  • rensa bort blockeringar och fylla på med ny kraft.
  • att rena, balansera och ladda dina charken. Öppna och stänga.
  • aurarensning.
  • träffa din guide, änglar.
  • olika energiövningar.
  • meditation.

Kostnad för kursen(2 dagar) är 2500kr inkl. fika. Lunch ingår ej, micro finns och matställen runtomkring.

Anmälan är bindande och sker till mig, Madde och din plats är reserverad med en förskottsbetalning med 500kr.

Anmälan till mig, Madde på telefon 070-639 73 74.

Jag mejlar ett program för dagarna och vad du ska ha med dig till kursen. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.

Varmt välkomna!

Madde


Healingkurs

Mer info och nytt datum kommer.


img_0135

Kärlek Världen Runt.

Det är så många krig och mycket elände i världen och därför skickar vi varje tisdagkväll kl.21 ljus, kärlek, healing och/eller positiva tankar till Moder Jord, dess invånare och Universum.

Det krävs ingen förberedelse utan du bara sänder ut en positiv tanke/intention/kärlek kl.21 lokal tid på tisdagskvällen, oavsett var i världen du befinner dig.

Du sänder så länge du vill, bara med en tanke eller under flera minuter. Du sänder hemifrån eller där du är. Min intention är att sprida ett positivt globalt nätverk som skickar härliga och kärleksfulla energier de tisdagar man kan (och vill) närvara. Gruppen finns även på FB.

Välkommen att delta ifrån soffan eller stolen eller var du befinner dig just då!

Tack för ditt stöd!

Kram Madde