Kurser och evenemang

malta.jpg

MALTA, ”VINGSLAG IFRÅN ATLANTIS”.

Vi åker i maj 2019.

En spännande resa där vi varvar starka övningar med härliga naturupplevelser. Underbara energier att ta del av i Atlantis fotspår. Historia 3000 år bakåt i tiden, kanske var du med på Malta redan då?

Mer info kommer under juni månad, men du kan redan nu göra en intresseanmälan, så får du information per mail i juni.

Vi som leder er under denna vecka är Gunilla Allard, info@helandeform.se och  Madelene Widell, info@madelenewidell.com.

Varmt Välkomna önskar Gunilla och Madde

FENIX KONCEPTET.

Det här är en utbildning som väver ihop kinesiska filosofin med schamanism och västerländskt tänk till en helhet. Hur andas vi? Hur rör vi oss? Hur tänker vi? Hur/vad äter vi? Hur använder vi vår intuition? Hur fungerar kroppen? Hur fungerar healing? Hur fungerar zonterapi?

Allt detta och lite till tar vi upp under den här utbildningen. Detta betyder att det blir yinyoga, meditation, healing, zonterapi, qigong, frigörande dans, ljudning, regressioner och många andra starka övningar för att komma fram till svaren på ovanstående frågor. Det är en transformerande utbildning på många plan. Under utbildningens gång belyser vi vikten av att ge näring till vår fysiska kropp, själ och ande, för att kunna samspela och utvecklas tillsammans med vår planet ”Jorden”. Utan Jorden ingen existens. Det blir många magiska möten både innanför och utanför din säkerhetszon. Vi ger dig möjligheter och du sätter gränserna. Praktiska övningar varvas med teori.

Utbildningen varar under 2 år och består av 7 moduler. Författare som Paul Coelho, Alberto Villoldo, Louise Hay, Edgar Cayce m.fl. kommer med sina böcker att entusiasmera oss under resans gång. Utbildningen är till för alla och inga förkunskaper krävs.

Gruppen erbjuds att följa med till Spanien för att vandra en sträcka på El Camino. Detta är frivilligt och är en separat del i det här konceptet, resan sker efter avslutad utbildning. Kostnad 3000kr, kostnad för flyg, transfer, kost och logi tillkommer.

Modul 1: Självreflektion i kropp och själ.

Modul 2: Vattenelementet, identitet.

Modul 3:Träelementet, naturen och disciplinen.

Modul 4: Metallelementet, andningen och fokus.

Modul 5: Eldelementet, kärleken och inspiration.

Modul 6: Jordelementet, Moder Jord och medkänsla.

Modul 7: Helheten enligt Fenixkonceptet.

Varje modul kostar 3000kr, kost, logi och transfer tillkommer. Mer info om utbildningen kommer senare.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse, så får du information via mail under juni månad. Skicka ett mejl till Gunilla, info@helandeform.se eller Madde, inof@madelenewidell.com.

Varmt välkommen önskar Gunilla och Madde!


Optimal Hälsa 2018!NYTT DATUM KOMMER!

Under kursen Optimal Hälsa så kommer vi att rensa ut känslor som inte längre gynnar oss, t.ex. ilska, sorg, frustration m.m. Det gör vi via meditationer och tillsammans två och två. Vi kommer även att gå in i vissa organ för att rensa bort energier som kan göra att vi känner oss blockerade. Bl.a. så går vi in i binjurar och njurar, där adrenalin och andra hormoner drar igång vid stress. Och så fyller vi sen på med massor av härlig energi! Under kursens gång så skalar vi av lager för lager och gör oss mer öppna för Moder Jords och Universums energier!

Vi kommer även att ta bort och läka det negativa som vi kan ha ärvt ifrån våra föräldrar och mor- och farföräldrar. Det hjälper jag er med under natten till lördagen-söndagen, då jag skickar healing till er alla.

Vi kommer att jobba med bl.a. gudinnan Kuan Yin och Isis under helgen.

Kostnad för kursen inkl. fika är 2500kr. Lunch ingår ej.

Vi träffas på Hälsomixen, Smålandstenar lördag och söndag från kl.9-ca 16. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.  För mer info och anmälan, ring Madde på 070-639 73 74.

Varmt Välkomna!

Madde


Kurs i Stjärnenergi 17 & 18 mars 2018!

Under helgen så tar vi kontakt med vår stjärnfamilj och stjärnplanet. Vi träffar även andra guider ifrån universum och kanaliserar ner energier och budskap.

Vi mediterar och återkopplar upp oss till universum via olika punkter på kroppen. Vi arbetar även med våra DNA-strängar och aktiverar dom andligt. Mediterar även på våra 12 strängar.

Vi mediterar även på ljuset, vad innehåller det för information och hur kan vi använda det på bästa sätt? Vi kikar även på kopplingen Atlantis – Universum.

Kursen hålls på Hälsomixen, Smålandsstenar.

Kostnad för kursen är 2500kr. En förskottsbetalning på 500kr garanterar din plats. Lunch ingår ej (fika ingår), micro finns och det finns lunchställen runt omkring. Ha gärna mjuka, sköna kläder på dig och ta med en filt utifall du blir frusen. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.

För mer info och anmälan, ring Madde på 070-639 73 74.

Varmt välkommen till en härlig kurshelg!

Madde❤️


NYTT DATUM KOMMER!!

Kurs i att lära känna in energier; är det dina, andras eller andliga?

Vi träffas på Hälsomixen, Norra Nissastigen 11 i Smålandsstenar.

Att träna upp sin känslighet gör att vi får ökad intuition, mer budskap till oss, avläsa energier på platser, se bilder m.m

Vi gör olika övningar som gör att vi öppnar upp mer för energier och andevärlden.

Under kursen så fördjupar vi oss bl.a i:

  • lära känna in vilken energi som är din, andras eller andlig.
  • lära dig att hantera energier.
  • rensa bort blockeringar och fylla på med ny kraft.
  • att rena, balansera och ladda dina charken. Öppna och stänga.
  • aurarensning.
  • träffa din guide, änglar.
  • olika energiövningar.
  • meditation.

Kostnad för kursen(2 dagar) är 2500kr inkl. fika. Lunch ingår ej, micro finns och matställen runtomkring.

Anmälan är bindande och sker till mig, Madde och din plats är reserverad med en förskottsbetalning med 500kr.

Anmälan till mig, Madde på telefon 070-639 73 74.

Jag mejlar ett program för dagarna och vad du ska ha med dig till kursen. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.

Varmt välkomna!

Madde


Healingkurs

Mer info och nytt datum kommer.


img_0135

Kärlek Världen Runt.

Det är så många krig och mycket elände i världen och därför skickar vi varje tisdagkväll kl.21 ljus, kärlek, healing och/eller positiva tankar till Moder Jord, dess invånare och Universum.

Det krävs ingen förberedelse utan du bara sänder ut en positiv tanke/intention/kärlek kl.21 lokal tid på tisdagskvällen, oavsett var i världen du befinner dig.

Du sänder så länge du vill, bara med en tanke eller under flera minuter. Du sänder hemifrån eller där du är. Min intention är att sprida ett positivt globalt nätverk som skickar härliga och kärleksfulla energier de tisdagar man kan (och vill) närvara. Gruppen finns även på FB.

Välkommen att delta ifrån soffan eller stolen eller var du befinner dig just då!

Tack för ditt stöd!

Kram Madde