Veckans energier – den perfekta stormen

Go´kväll!

Den perfekta stormen, finns den?

Veckans energier handlar om att reda ut vad man känner, vad man vill göra, hur man vill göra, vad/vilka man vill ha i sitt liv eller inte ha i sitt liv, hur man vill leva, vad man vill jobba med etc.

Stormen kan vara utmanande så här gäller det att plocka fram modet och stå stadigt i blåsten. Dvs att stå på sig, att framföra sin åsikt och känna sig trygg i det. Kan vara tufft, särskilt när man inte vill såra andra, men vem sårar man mest om man inte står upp för sig själv? Sen gäller det ju hur man säger/agerar såklart och jag är själv en sån som inte vill trampa någon på tårna eller såra någon. Och samtidigt vill jag leva mitt liv och inte någon annans.

Det kan bli en liten stökig vecka (igen ;)) och för vissa turbulent. Det behöver inte betyda turbulent till det yttre, det kan vara i känslorna. Saker och ting kommer upp till ytan och det som inte är meningen faller isär medan det som är meningen kittas ihop. En fortsättning av energierna ifrån förra veckan. Och kom ihåg – efter regn kommer solsken så oavsett var du befinner i stormen så kommer det att bli bra!

Det här är perfekta tider för att ta tag i sin situation, oavsett om det gäller jobb, relation, hälsan, energin, boendet, maten etc. Det är faktiskt även perfekta tider att dra igång något nytt projekt, för det tar fart men en liten varning – det kommer inte att bli som du har tänkt dig men det kommer att utkristallisera sig bra ändå.

Om du gör motstånd till det som kommer att “storma” – det låter så brutalt, det behöver inte bli så, utan vi kallar det för en kraftfull vind och andra kan märka av en bris :), så kommer du märka en seghet, tröghet, flowet vill inte riktigt infinna sig då tyvärr. Kom ihåg att naturen vinner alltid, den kan vi inte rå på. Särskilt inte förändringen som kommer att komma med vinden/blåsten/stormen. Förändringens vindar kommer att göra dig gladare, starkare, modigare, mer beslutsam, ge dig mer energi och kärlek om du hänger med i den.

Så vad vill du förändra? Jag har flera punkter som jag vill förändra på och jag vet en särskild som jag ska lägga krut på. Spännande!

Ha en fin vecka och sköt om er! Att det dessutom är fullmåne i veckan underlättar tyvärr inte veckans energier men vi klarar det också!

Kram på er!

Madde <3

Lämna ett svar