Summering av veckans energier

Hej på er!

Veckan har varit riktigt stökig i energierna. Både på gott och ont.

För mig har det handlat om stress och känslor upp och ner. Hur har ni mått?

Det är ju snart fullmåne och den kan ju bidra till saker och ting också.

Jag har även upplevt mycket glädje! Häromdagen när jag var i Anderstorp så tänkte jag att jag kikar in till Ann-Charlotte & Anetta på Natural Body och när jag öppnar dörren så yogar tjejerna! Gissa om yoga-instruktören Madde blev glad! 😁. En liten stretch mellan jobben är aldrig fel, det ska jag börja med oftare – istället för det där kaffet som jag tar i pauserna 😉

Många av er har upplevt stress på jobbet, i relationen och en del har varit så trötta igen. Den här tröttheten är tärande men jag får den känslan av att den blir mildare efter nyår. Långt dit men tiden går så fort att vi är snart där.

Jag har även fått tagit del av sorg i veckan. Livet är tufft ibland. Men har även mött mycket kärlek, så det är verkligen ytterligheter som pågår just nu.

Sen har jag, i vanlig ordning, haft lite för bråttom när jag skrev sms. Jag skulle skriva magiskt men svängde på bokstäverna så det blev magskit. Stackars kund, det som skulle bli ett sånt härligt sms fick en helt ny innebörd 😂 Så kan det gå när det är brådis! 😂

Det är inte första gången det bli fel för mig och definitivt inte den sista heller.😝

Ha en underbar helg och vila er i form!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar