Veckans energier – rensning

Hej!

Veckans energier innebär en utrensning av något slag. Det kan vara av känslor, städa hemma, rensa bort en relation som har knakat i fogarna ett tag, det kan även vara att rensa ut energier/andar ifrån sitt hem.

Det är hög tid att rensa bort det som du upplever kan hålla dig tillbaka. Men även att rensa bort det som tynger ditt hjärta. Vi vill ha och behöver positiva, kärleksfulla och stödjande energier runtomkring oss, annars kan det kvitta.

Utrensning kan även ske kroppsligt så ta hand om din kropp extra mycket i veckan. Ge dig själv en massage, gå på yogan, meditera, ta en healing, ta den där powernapen, gör korsordet, läs din nya spännande bok etc.

Rensa även i tankarna, ta ett beslut. Stå stark i beslutet och se dig gå segrandes ut ur situationen.

Ha en fin vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar