Läs om min lymfresa i M-magasin!

När jag började att gå på lymfmassage och utöva lymfyoga så drog mitt lymfatiska system igång ordentligt!

Jag kissade ur mig från stl 48/50 ner till 42/44 med hjälp av bl.a vridningar, andningen och massagen!

Lymfsystemet är ett känsligt system och man behöver ta hand om det och sköta om det för annars blir det lätt obalans igen. Beroende på hur känslig man är så klarar vissa mer andra mindre. Jag klarar t.ex inte av att stressa för mkt, då svullnar jag. Äter jag en glass svullnar jag, för mycket socker så svullnar jag. Likadant med mjölkprodukter och kolhydrater överlag. Men man lär sig!

Om du vaknar på morgonen och tycker att kudden sitter kvar i ansiktet en lång stund så har du troligen myxödem – låg ämnesomsättning & stagnerat lymfsystem.

Har du kalla partier på din kropp, går du aldrig ner i vikt trots bra kosthållning, är du slemmig i halsen ofta? Det beror också på stagnerat lymfsystem. Svullnar din kropp efter lunch? Har du tydliga märken efter strumporna? Sväller magen bara sådär? Så funkar min kropp när den är i obalans så då har du troligen också ett lymfsystem som inte är på topp!

Listan kan göras lång med olika symptom, läs gärna på min hemsida om vilka man kan uppleva.

För att dra igång och hålla lymfsystemet aktivt så rekommenderar jag lymfmassagen och lymfyogan, tänka på hur man andas, äta rätt, röra på sig, tåhävningar, IR-bastu m.m Läs gärna tidningen, Anna Hallén tipsar om olika sätt som håller din kropp igång.

Snart så drar jag igång utbildningar inom lymfmassage och lymfyoga, ska bli så kul att inspirera andra till bättre hälsa!

Ha en fin helg!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar