Veckans energier – en återfödelse är säkerställd

Go´kväll!

Veckans energier lovar oss en pånyttfödelse. Det gamla dör ut, försvinner och det nya har chans att få komma in i våra liv. Men det har bara en chans att komma in i våra liv om vi verkligen släpper det gamla, förlåter och går vidare in i framtiden.

Vi behöver även vara villiga att släppa på gamla mönster, våga gå in i känslorna för att läka. Energierna för veckan kommer att pocka på så till slut kan vi inte stå emot. Ibland kan det vara obehagligt att gå in i det nya, det är ju en okänd väg som vi aldrig gått på innan. Men hur roligt är det att trampa i samma hjulspår? Det ger ingen personlig utveckling. Och dom här mönstren som vi kan ha, vems är dom egentligen? Nedärvda? Pålagda pga något jobbigt som hände i barndomen? Inpräntade av samhället? Vems liv vill du leva, ditt eller dina förfäders t.ex?

Om vi har motstånd till den här transformationen så kommer den bara bli mer smärtsam och dra ut på tiden. Som jag alltid säger – livet är till för att njutas så det är lika bra att ta tag i saken på en gång så det går över fortare.

Tycker du att du famlar i mörkret? Ta reda på hur du kan ta dig framåt eller må bättre, kanske via hypnos, NLP, KBT, samtal eller det du är dragen till. Kanske sörjer du det du släpper på. Det är helt normalt, man måste få upp sina känslor för att kunna bli av med dom. Det blir bara värre att trycka ner dom. Så in i kärnan av problemet, oron, rädslan m.m och röj rent och känn hur du slappnar av, känner dig pånyttfödd och fylld av energi!

Du som läser detta skall veta att du fixar detta!

Ha en underbar vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar