Veckans energier – sprid ditt budskap till andra

Hej!

Veckans energier handlar om att sprida ditt budskap, din frekvens/vibration. Nu börjar människor med samma frekvenser att dras till varandra, för att mötas och enas. Det blir fler och fler grupper med samma tänk, hopp och inspiration. Var inte rädd för att bli djup, det behövs nu. Många vill ha det äkta, djupa och det som hjälper en framåt. Jag brukar alltid säga att hur hård och jobbig sanningen än är så är det det bästa.

Kärleken återförenas och energierna för människor samman just pga att vi behöver enas mot allt möjligt. I stort och smått. Nu om nånsin behöver vi enas, inte vara rädda för varandra eller döma varandra. Alla gör olika val utifrån deras bakgrund, upplevelser, trauman och känslighet och ibland blir valen tokiga. Då behövs vi som står stadigt, vi som kan ge mycket kärlek och förståelse, tröst och lugn. Så dom kan luta sig mot oss, få en vägledning men framför allt så måste dom kunna hitta oss!

Dom kanske inte ens vet vad dom ska söka efter, så ut med ditt budskap! Vad vill du sprida för kunskap? Vad vill du sprida för känsla? Energi? Jätteviktigt att tänka på. Jag brukar ta mig en snabb funderare varje morgon när jag går till jobbet, vad vill jag sprida idag? Jag är precis som alla andra, kan vakna lite på sniskan ibland. Vara trött, ha ont el.dyl. Då är det jätteviktigt att jag inte sprider det vidare, så då “kopplar” jag om min frekvens, tänker att jag är en ljuspelare som sprider ljus, kärlek, lugn, trygghet, energi m.m . Öva på att se dig som en ljuspelare. Öva sen att se hur ljuset sprider sig ut ifrån dig och se/känn hur det når in i andra och fyller dom med din intention (kärlek, energi, avslappning m.m)

Ha en härlig vecka i solen! Det känns som vår!

Kram Madde <3

Lämna ett svar