Veckans energier -med avsikt

Hej!

Ibland kan man tycka att man ska pressas, klämmas, tryckas igenom några gånger genom nålsögat för att sen komma ut på den andra sidan pigg, glad, släppt på blockeringar/rädslor/mönster, fylld av go energi! Men innan dess – tuttalá vad man har gått igenom olika känslor. Urk!

Det kan vara smärta, ångest, oro, rädslor, några orkar inte ens känna något – bara stänger av. Man kan uppleva barndomssorger extra starkt under denna energi ifrån nålsögat. Man kan få svar som man inte vill ha m.m. Många går just nu igenom en känsla av värdelöshet. Många har frågeställningar om kärlek, boende och jobb. Jag bara undrar när dessa stökiga och nertyngande energier ska släppa. Dom kommer ju i omgångar, tack och lov för det säger jag!

Så om du känner att du går igenom en period av stök igen, sätt din avsikt. Vad vill du jobba med under tiden, om du orkar? Självkänslan? Modet att göra en förändring? Stressa av? Byta jobb, flytta, börja dejta? Blir piggare – hur tänker du göra för att få tillbaka energin in i dina celler igen?

Men tänk inte den här perioden som negativ (fastän den kan vara skitjobbig) – den kan leda till nåt bra! (och jag är den obotliga optimisten ;D). Tänk på att en nål kan sy ihop saker och ting, laga det som har spruckit. Vik inte av från dina avsikter till ett bättre mående eller det du vill ska förändras. Har man otur i denna energi så kan man bli förkyld, det blir en utrensning som skyndar på processen. Fokus och disciplin även i nålens öga!

Och ni som var inne i den energin förra veckan, ni håller på att sy ihop er, sakta men säkert. Men även här gäller fokus och disciplin.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kram Madde<3

Lämna ett svar