Veckans energier – expansion, öppna upp.

Hej!

Veckans energier handlar om att öppna upp sig inför omvärlden och det andliga. Men det handlar också om att nå ut med sitt budskap. Att nå en person eller kanske t o m den stora massan.

Om du är i en situation där du står inför att öppna upp, kanske hjärtat? Vad är du rädd för? Vad är det värsta som kan hända? Ju mer vi öppnar upp vårt hjärta ju mer kan vi dra till oss det vi vill ha i form av äkta kärlek, pengar, jobb, äkta relationer etc. Att öppna upp hjärtat kan vara allt från att rensa på sorg, ilska, bitterhet etc Återigen – varför leva i det förflutna när det är här och nu som vi ska leva i.

Om du är i en sån sits att du vill nå ut med ditt budskap till andra människor så är det dags att ta tag i det. Hur kan du nå dom? Vilka vill du nå? Hur mår dom som du vill nå? Vad vill du lämna för reflektioner hos dom som du vill nå ut till? Ja det finns många frågeställningar där också, var bara fokuserad och disciplinerad så kommer du att nå ditt mål.

Kortet står även för att expandera dina sinnen. Veckans energier är även en påminnelse om att inte begränsa dig. Låt dig få vara ditt unika jag, ta för dig och njut av livet!

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar