Veckans energier – rening

Hej!

Energierna för veckan är rening.

Det kan vara att man detoxar sig själv, rensar och röjer i saker och ting men kanske även i relationer, rensa hus från spöken/energier är inte helt fel, rensa rent i sitt inre på gamla känslor/mönster som inte gynnar en längre (råkar du bli förkyld eller få magsjuka under denna vecka så kan det bli en rejäl utrensning). Gör en chakrarensning eller renodla livet så du kan leva såsom du vill. Att stå upp för sig själv och säga ifrån är också en rening.

Kortet står även för att renodla något. Att samla sig och inte vara för spretig.Kan vara både privat eller jobbmässigt.

Reningen är ett måste ibland, för om det är för stökigt runt omkring oss eller inom oss, så kan vi inte se klart eller höra budskapen ifrån våra guider, änglar. Det gör också att vår magkänsla blir lite nedsatt. Släpp det som ej längre gynnar dig och ta steget ut till en mer energifylld tillvaro!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar