Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier är hopp!

Ibland kan man tycka att det är nattsvart, oroligt, nedstämt, hopplöst, ingen idé, svårt att se ljuset ut ur tunneln etc.

Det här kortet står för att även om det är tuffa tider och vad som än har hänt så är det temporärt och ljuset kommer återigen. Dina änglar, guider är med dig och hjälper dig så att du orkar hålla upp tilliten till att det blir bra igen.

Släpp din rädsla, bekymmer, sorger m.m. till fullmånen som är nu den 2 september. Meditera gärna då och gå in i dig själv. Skriv en förlåtelse-lista och bränn upp den och skriv en lista på allt som du är tacksam för och bränn även upp den. Gör det som en ceremoni och riktigt känn hur du släpper på det som behöver förlåtas och gör likadant för det som du är tacksam över.

Kortet är numerologiskt en 9 (2+7) och det står för avslut och nya inledningar.

Ha hopp, tillit och en gnutta tålamod för tyvärr sker inte allt på en kvart men viktigast är att veta att läkning pågår.

Ha en underbar vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar