Veckans energier

Hej!

Veckans energier handlar om ett uppvaknande.

Det är ju mycket som sker och mycket som passerar våra kroppar energimässigt. Det kan ta på vår energi vilket gör att vi får t.ex mer värk, det kan kännas som om att nu är det tillbaka igen. Men håll ut, det är en utrensningsfas, transformationsfas (uppgradering av oss energimässigt). Det gamla skräpet ska ut ur oss.

Jag är själv där, har fått så mycket problem med lederna igen att det tar tid att komma igång om dagarna. Vissa dagar är lättare än andra tack och lov. Känner ni igen det? Att det går upp och ner oavsett vad det gäller, värk, nedstämdhet, trötthet, känslor som fladdrar hit och dit, frustration, rädslor, känsla av ensamhet, väljer att inte umgås med andra och det är inte bara pga Corona utan man har ett behov att vara själv etc.

Under den här tiden så får man insikter och det fattas beslut som man mår bra utav, stora som små. Men beslut sker och man står fast vid det. Det är ju bra, det är ju att ge sig själv respekt.

Det kan t om vara att man börjar få flashbacks tillbaka till tidigare liv och ser/upplever bilder, känslor därifrån. Ditt ursprung börjar att göra sig mer och mer påmind och det gör att man dras till vissa saker, yrken, studier, människor mer och mer. Man kommer liksom inte undan sin livsväg eller soul mate. Nice!

När det är sådana här “lite smått skakiga” tider så är det viktigt att inte försöka att älta utan lyssna på magkänslan, vad vill den mig? Vart tar den mig? Vad behöver jag för att må bra? (återigen, samma tema, men det är ju vad livet handlar om, att må bra och leva och njuta. Även om vägen dit kan vara tuff ibland) Det är även viktigt att ha sina fötter stadigt på jorden, då står man stadigare i stökiga tider, så meditera och jorda dig så mycket du bara kan! (dvs ute mycket i naturen, tugga mycket grönt och plantera om blommor eller sitt med fingrarna i nån blomkruka 😉 )

Samtidigt som det är lite tuffare tider energimässigt så är det även lättare för oss att få kontakt med det andliga eftersom vi rensas ut. Superbra, för då kommer vi åt magkänslan ännu mer!

Måste även tillägga att man kan drömma konstiga drömmar och många dessutom. Skriv gärna ner dom och försök att tolka dom, det kan vara små meddelanden i dom.

Så ta det lugnt denna vecka om du är trött och seg. Ha en härlig höstvecka!

Kram Madde <3

2 kommentarer

  1. Jasså! Undrade vad som var fel, så förskräckligt trött som jag varit de sista fyra dagarna och sovit som en stock, det brukar jag inte göra heller.
    Tack för förklaringen.
    Dax att affirmera lite sedan sova🤗

Lämna ett svar