Veckans energier

Go´kväll på er!

Veckan kan inleda med lite kaos. Det kan vara bristande kommunikation, värk, trötthet, missförstånd, oordning, missade möten – ja allt sånt som man har tänk ska ske men på något vis så blir det lite stökigt.

Var inte orolig, för att ordningen ska kunna komma in så behövs det ibland lite oreda. Det rensar ut det gamla skräpet och så får det nya, energifyllda och positiva mer plats istället.

Veckan innebär också att vi måste släppa kontrollen för vissa saker, för att vi inte alltid kan kontrollera hur, när och var det ska ske. Utan vi ska bara ha tillit till att det vi önskar kommer att ske. Så svååårt! Inte för att jag är världens kontrollmänniska, men lite koll vill man ju ha.

Fast i den här andliga världen handlar det om att ha tillit, att tänka attraktionslagen och att affirmera. Det du inte kan se nu med dina ögon, jobbar på i bakgrunden i det andliga. Det är dina intentioner som växer sig starkare och blir till verklighet en vacker dag och du får hjälp med det av dina guider. Lita på livets mysterium!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar