Vikten av att bestämma sig.

Hej!

Det är så lätt att att gå omkring och vela i beslut; ska jag eller ska jag inte. När man velar så vet inte Universum vad den ska leverera för resultat eftersom man själv inte vet vad man vill och därför inte har beslutat sig. Attraktionslagen kan inte träda in.

Sen kan ju ett beslut ta sin tid, det måste få växa fram. Vissa beslut är ju väldigt avgörande för oss, såsom skilsmässa, flytta till annan ort, byta jobb etc. Men när man väl har bestämt sig så skiftar vibrationen till en annan. Jag kan inte förklara hur det känns men man känner oftast skiftningen. Testa!

En del beslut är svåra att ta pga rädsla; – tänk om det blir fel, vad ska dom säga, hur kommer jag att klara mig ekonomiskt m.m? Arbeta med den rädslan och låt det få ta sin tid. Men besluta dig för att du kommer att fixa att arbeta bort rädslan. Det är det första steget. Vad är det värsta som kan hända vid en förändring?

Så fort jag beslutar mig för något och när det är något jag vill ha av hela mitt hjärta, så levereras det! Det är sant! Ibland tar det ett dygn, ibland tar det längre tid. Men jag vet att jag kommer att få det.

Men så fort jag fokuserar på, och klagar över, att jag inte har fått det så ändras vibrationen och leveransen försenas. Det gäller att ha tillit men vi är ju inte mer än människor så när du upptäcker att din tillit brister – börja om igen med stark tilltro till att det du önskar sker.

Du ska tänka, känna, leva, andas som om du redan har fått din önskan levererad. Det är också svårt, speciellt när det gäller ekonomin. Man kan ju inte (och ska inte heller) shoppa t.e.x resor till Karibien när man behöver pengarna till något annat.

Jag har faktiskt tänkt mig till några vinster. Nåt fel gör jag ju eftersom det är inte 6 nollor efter vinstsummorna men ändå! 😉 Det sägs att man får det man frågar efter och det man behöver för stunden.

Fösta gången trodde jag absolut inte på detta utan sa lite kaxigt “att om ni (=änglarna) tycker att jag ska fortsätta med den andliga världen så har jag en kurs som jag vill gå och den är i Stockholm”. Jag hade absolut inga pengar till sånt lyx!

“Så jag vill ha pengar till resan, hotellrum, mat och kurs” sa jag, ganska bestämt och slängde dit ett tack lite halvt nonchalant. Köpte mig en trav på lunchen och fnös lite lätt åt mig själv – du är galen Madde!!!

På söndagen så rättade jag lotten och hade vunnit 11.000kr och hade så det räckte till en kurshelg i storstaden och lite shoppingpengar. Gissa vem som var lycklig och övertygad!! (Nåja, nästan övertygad i alla fall ;), för sånt händer ju inte). Jag blev övertygad nästa gång som jag vann, ett år senare.

Så bestäm dig, var vänligare än vad jag var första gången när du skickar ut din önskan till Universum och känn i hela din kropp hur glad och överlycklig du är för att din önskan har gått i uppfyllelse. Jättesvårt, eftersom vi inte har det i det verkliga livet än, men öva!

Be inte för ofta om din önskan, det räcker med en gång om dagen. Gör man det som ett mantra typ 5 gånger om dagen så blir vibrationerna mer rädslobaserade – att vi får inte det vi vill ha.

Jag glömde säga att jag gör detta med små ting också. Som att affirmera mig jobb, en bra parkeringsplats (min kompis är suverän på detta de gånger vi har åkt till Ullared tillsammans, det blir alltid en p-plats nära ingången), kurser/info som kommer till mig etc. Mycket effektivt!

Har ni några frågor så PM:a mig så försöker jag att svara på dom, lägger ut dom här på bloggen (utan namn) så vi alla kan ta del av dom.

Så sätt gärna igång redan ikväll och lycka till!

Kram Madde <3

Lämna ett svar