Veckans energier

Hej!

Veckan som har påbörjats innehåller mycket härliga energier, såna som gör att livet går lite lättare. Skönt! Det behöver vi!

Många har varit trötta och lite låga men det håller på att ebba ut och det förändras till mer energi och glädje. Den känslan får jag i alla fall. Och ikväll så testar jag med att skicka med energi i samband med denna text så drick gärna lite vatten efter att du har läst detta blogginlägg. Återkoppla gärna om du kände av något eller ej.

Vi återgår till kortet som är veckans energier. Vi har planterat våra frön, idéer som behöver gro och få växa till lite. Så därför ska du ta det lite lugnt i veckan och bara vara. Bli inte stressad över att du inte tar nån action framåt utan tänk på att det jobbar i bakgrunden. Saker och ting behöver falla på plats innan vi kan gå vidare till fas 2, men bara för att det är en lugnare vecka behöver det inte betyda att det är av ondo. Vi behöver alla vila lite. Även om vi har haft en härlig påskledighet.

Se istället allt som du har gjort för att komma dit du är nu och var tacksam över det, även om du kanske har en bit kvar till målet. Tänk på att den här pausen är bara tillfällig och inte så lång.

Ha en fortsatt fin måndagskväll och en lugn och härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar