Har du haft besök av munken?


Go´kväll!

Det var ett tag sen jag bloggade men kände att nu är det dags igen. Jag är hemma med influensa och då testar man ju allt möjligt för att bli frisk. Manukahonung, vitlök, ingefära, andra alternativa medel och …whisky! Rätt äckligt men nån liten virus dödas väl i halsen?! 😉

I och med alla tillfriskningsförsök så kom jag tänka på munken som jag träffade när jag var som sämst för 8 år sen. Då var jag sjukskriven för värk (läkarna kom sen på att jag inte hade ledvätska i kroppen) och var förtvivlad. Såklart, som man är när livet inte funkar som det ska.

Då var jag inte alls inne i den här andliga världen men jag bad innerligt om hjälp flera gånger och vet att jag sa att om “dom” nu finns så är jag glad om dom skickar mig något tecken. Och det gjorde dom!

Jag vaknade en natt och skrek, jag var livrädd! Jag hade just sett en skepnad som såg ut som en munk och hade kåpan över huvudet så jag kunde inte se ansiktet. Däremot såg jag repet runt hans midja och jag såg hans händer inne i min mage! Jag kände också hur han drog ut något ur magen, vad vet jag ej. Sen försvann han ut i tomma intet.

Jag vågade inte berätta detta för någon, var rädd att jag skulle bli idiotförklarad!

Två nätter senare så kom han igen. Både han och jag gjorde samma procedur och hjärtklappningen var lika hemsk i mig som första gången. Men efter ca en vecka började jag märka en skillnad i mig, både fysiskt och psykiskt. Jag blev mentalt starkare och visste att jag skulle fixa sjukdomen oavsett hur lång tid det skulle ta för att bli piggare och friskare!

Så jag kan inte tacka munken nog!

För ett tag sen fick jag ett sms ifrån en kvinna som hade varit med om en liknande händelse. Munken kom och hjälpte henne och efter två dagar var hon frisk efter sex veckors sjukdom! Underbart!

Jag har fler sådana härliga historier ifrån vänner och kunder.

Så be honom om hjälp och bli inte rädd när han står vid din säng under natten (hur lätt är det att vara cool då?! :D).

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde

Lämna ett svar