Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är att vara stolt över dig själv. Tänk på allt som du har varit igenom och klarat av!

Gå med rak ryggrad och huvudet högt och strunta i jantelagen. Var glad över att du är du och du är AMAZING!

Många utav oss kan känna sig annorlunda än andra och tycka att det är svårt att smälta in i mängden. Härligt att inte vara som andra tycker jag! Ändra dig ej och smält absolut inte in i mängden! Vi måste få vara som vi är. Får alla andra det så måste vi också få vara det. Jag vet själv hur det är att alltid har känt att jag är annorlunda och har försökt att anpassa mig. Det tog mycket kraft och energi och dessutom så mådde jag dåligt utav det. Men det är en process att ta sig igenom. Klarade jag det så klarar du det!

Tiderna som är nu är att bryta sig loss och ta tag i det du verkligen vill göra! Arbeta med dig själv om du känner att du behöver det, så att du mår bättre. Eller ta tag i den där utbildningen, hobbyn, flytten etc.

Vet ditt värde och det är att du förtjänar endast det bästa! Det som är bäst för dig! Nöj dig ej med mindre.

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar