Veckans energier

Hej!

Precis som örnen ska vi ha ögonen öppna och se situationer med ett fågelperspektiv. Spana in hela situationen och titta på detaljerna. Vad kan jag göra för att må bättre, läka brustet hjärta, komma vidare, hjälpa min vän eller dyl.?

Ibland glömmer man bort det för man är så fångad i vardagsrutiner eller så kan det kännas som om man sitter fast i tuggummiträsket – hur man än försöker att ta ett steg ut ur det så faller man tillbaka. Ibland kan det t.o.m vara rädsla som håller en tillbaka. Men det är nu dags att sprida ut vingarna och ta sig vidare!

Men hur? Det kan vara så svårt att komma på hur man ska ta sig vidare. Det är då man måste se detaljerna på hur man vill må, vad man vill göra (jobb, fritid, studier, flytt), känna in magkänslan och lyssna på vad den säger till dig. Och när man har ett mål så brukar det komma upp olika förslag till att kunna göra förändringar! Det är våra guider/änglar som gör oss uppmärksamma på hur man kan ta sig till ett resultat. Det är dags att flyga!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar