Veckans energier

Hej!

Veckans energier påminner oss om våra val. Hur vi väljer att tänka om oss själva t.ex. eller hur vi kanske låser fast oss i tanken att vi inte kan påverka vissa saker såsom jobb, hur vi mår, relationer m.m.

Vi har så gott som alltid val att göra. Sen kan det ta tid att genomföra det men man kan alltid prova, sakta och efter ens ork. Det kan vara det lilla som gör en piggare, gladare och lugnare – som t.e.x meditation, yoga, promenad i naturen etc.

Det som är viktigt är hur man tänker om sig själv. Är det negativa tankar så tynger man sig själv, vid positiva så får man mer energi och blir gladare.

Hummern på kortet står för att hjälpa dig att vägleda dig i dina val, stora som små.

Och för att välja så är det bäst att först gå inåt och känna efter vad vill jag och sen göra valet i det yttre.

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar