Tarotkurs

oracle-cards-437688_1920

Att lägga tarot är väldigt spännande och man får svar!
En tarotlek består av 78 kort och under dagen så går vi igenom kortens betydelse och hur man lägger, stora och lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). Vi går igenom vad sviterna stavar, svärd, bägare och pentagram står för och även siffrorna. Den stora arkanan består av 22 kort och den lilla av 56 kort. Tarotleken har används under många, många år och man kan säga att det är som en slags samlad visdom ifrån alla tider. Den följer även universums lagar, vilket gör den ännu mera spännande!

Du ska inte lära dig någon annans tolkning utav korten utan du kommer att få lära dig att göra din egna tolkning utifrån vilka kort du får fram (beroende på vilken siffra och svit som kommer upp). Vi övar även på att göra läggningar på oss själva och på andra. Tarotläggningar får ni utav mig.

Vi börjar dagen med en meditation som gör att vi öppnar upp oss inför tarotvärlden och dess spännande budskap. Ni får även lära er en kort öppnare så slipper ni meditera inför varje gång ni lägger korten hemma.

Fika, kaffe och te ingår. Ni blir även boostade med en rejäl dos energi under dagen så ta det gärna lugnt på kvällen. Lunch och tarotlek ingår ej (jag har även olika tarotlekar till försäljning).

Kursdatum; 10 november på Hälsomixen, Smålandsstenar kl.9-16. Kostnad 700kr. Minst 5 st deltagare och max 10 st. För mer info och anmälan kontakta Madde på 070-639 73 74.

Varmt välkomna!

Madde

Lämna ett svar