Veckans energier

Hej!

Ormen har i alla tider stått för läkning och att både ha kunskap och att förkovra sig. Eskulapstaven (Asklepiosstaven) är ju en symbol för läkekonsten, bestående av en stav omslingrad av en orm. Den staven ser vi ju i olika variationer för bl.a. tandläkare, veterinärer och apotekare. Staven härstammar ifrån den grekiska mytologin, Asklepios som var läkedomsguden.

Veckan som kommer innebär en läkning av olika slag. Läka gamla sår, relationer m.m. Man ömsar skinn och förnyar sig. Får mer energi. Det kan även innebära att du anmäler dig till/går en kurs, läser en bok som hjälper dig längs vägen, träffar en grupp människor med samma intresse som dig m.m.

Att umgås med goa vänner, djur och natur är ju också läkande så gör det du mår bra utav, extra mycket denna vecka! Veckan som gärna inleds i stillhet och meditation/yoga.

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar