Tidigare liv som påverkar oss idag

När Marita kom för att göra en tidigare liv hypnos så ville hon veta varför hon har svårt att ha något runt halsen. Det får inte strama åt.

Marita gick in i hypnos och det första hon såg var att hon var barfota, hade klänning var runt 20 år och var på väg till sin avrättning. Hon åkte i en slags skrinda med andra. Hon ser Notre Dame.

Dom kommer fram till avrättningsplatsen och där står giljotinen.

Marita började att må dåligt på massagebänken och vi gick snabbt till dödsögonblicket (där så avskärmar man sig för all smärta och oro) och hon kände hur hon la huvudet på giljotinen och sen kände hon inget mer. Det var en tuff hypnos att genomgå och det bör vara ifrån det livet som hon har det jobbigt med att ha något tajt runt halsen. Vi får se om ett litet tag då energierna har jobbat. Och vissa av oss har både hängts och blivit halshuggna i olika liv så vi har lite att gå igenom😜.

Sen efter det så gick vi in i ett annat tidigare liv, ett indianliv. I det livet hade hon tappat tilliten pga hon hade blivit sviken utav någon där. Av någon som hon tyckte mycket om i det livet. Annars hade hon ett bra liv hos indianstammen. Där fick hon uppleva samling runt elden, vargar och lugnet som indianen hade i sig. Marita var så glad över att ha träffat indianen!

Så kan en tidigare liv hypnos gå till! Alla är olika men alla är lika spännande!

Ha en fortsatt härlig tisdagkväll!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar