Yinyoga- och meditationsretreat Asia Spa i Varberg 10-11 december

shutterstock_515885956

 

Den 10-11 december leder Gunilla och jag er in i avslappningens värld. Vi rensar bort vardagsstressen och fyller på varenda cell i kroppen med ny härlig energi. Vårt fokus ligger på våra organ och akupunkturkanaler.

Det blir två pass med yoga och meditation per dag, så det blir tid till att avnjuta faciliteterna under hela vistelsen. Det går att boka behandlingar, för mer info. se www.varbergsstadshotell.com (dessa ingår ej i paketet).  Vi bokar åt er, så att det passar med schemat.

Efter middagen (på kvällen) finns det möjlighet till trumresa eller någon annan andlig övning för de som är intresserade.

 

 

I paketet 3900 kr ingår:

– En övernattning, del i dubbelrum classic. Enkelrumstillägg 300kr.

– Frukostbuffé

– Tillgång till Asia Spa 

– En 3- rätters middag

– Två luncher

– Kursavgift

 

Det finns möjlighet att komma dagen innan, om någon vill suga på karamellen lite längre och då kostar det 1245 kr/pers boende i dubbelrum och för ett enkelrum 1545. Då ingår frukost och Asia Spa. 

Anmälan är bindande och när du betalt in anm.avg. på 1000kr, så har du säkrat din plats. Anm.avg. återbetalas endast mot läkarintyg.

Varmt välkommen med din anmälan till dessa härliga dagar med yoga, meditation och bad! Anmälan sker till info@helandeform.se eller info@madelenewidell.com senast den 2 november.

Vi syns på Asia Spa!

 

 

 

Lämna ett svar