Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en härlig midsommarhelg! 🍓

Energierna som är nu handlar mycket om mod, uthållighet och att man söker efter balans. Elefanten balanserar styrka/uthållighet med vänlighet och alltid genom kärlek. Såsom många djur gör när dom blir vänligt behandlade.

Elefantens energi påminner oss om att vi klarar våra utmaningar, hur tuffa dom än är! Och det är inte alltid man tänker så när det är som mörkast men kom ihåg – det kommer alltid en ny dag och ljusare tider.

Kortet är även en bekräftelse för dig som just har tagit fram ditt mod/styrka och har börjat med att genomföra vägen fram till ditt mål. Var uthållig och ha inte för bråttom, tålamod är viktigt oavsett vilken fas vi är i nu.

Jag genomför stora förändringar, vilket kan vara oerhört läskigt men den här veckan ska jag fokusera på elefanter i mina meditationer. För att känna av deras styrka, kärlek och få budskap – härligt!

Ha en fin vecka!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar