Veckans energier

Go´kväll!

Energierna för veckan lovar oss positiva förändringar, det gillar vi!

Det som vi går igenom/har gått igenom är/har varit tufft men det kommer positiva förändringar som gör att vi kan se ljuset i slutet av tunnel igen. Det här är ett transformationskort och som vi vet så kan en förändring vara smärtsam och utmanade. Ofta kan vi undra varför saker och ting händer. Tyvärr har jag inget bra svar på det. Jag är av den sorten som undrar varför måste saker och ting hända? Varför måste man ibland ner i det svarta hålet för att få insikt, ändra mönster, ändra tankar etc? Jag förstår att transformationen leder till ett växande både personligt och andligt men har väldigt svårt att förstå varför man behöver drabbas av sjukdomar, sexuella övergrepp, trauman etc. Jag tycker att man kan få leva i glädje och kärlek, i lugn och ro. Men det är min åsikt.

Energierna kommer med positiva budskap nu. Det behöver vi alla i dessa tuffa tider. Så någon lösning är på gång, återhämtandet och läkningen har startat – det är bara tiden för återhämtning som krävs.

Det här kortet står även för tillväxt av det du sår, kärleken blomstrar under den här tiden, det du längtat efter så länge är på intågande, det blir roligare och mer kärleksfulla tider, inspirationen återkommer, positivitet infinner sig, drömmar blir till mål, ekonomin blir bättre, flytt är på g etc. Stjärnan i vanlig tarot kommer ofta upp efter tider av oro, ledsamhet och sorg.

Drick ett glas vatten efter att ni har läst detta, jag har skickat med massor av energi med detta inlägg. Så sug in den och ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar