Veckans energier

Hej!

Veckan kan inleda med ett litet kaos, antingen inombords med känslor som hoppar och far eller till det yttre med strul och förhinder. Men själva grunden i veckans energier är läkning.

Kortet står även för kunskap. Att ta vara på din kunskap, lyssna in i magkänslan och följ den. Det kan även stå för att du påbörjar något nytt, inhämtar kunskap, och en läkning startar.

Det som vi upplever just nu, går igenom, leder till en läkning inom sin tid. Ha tålamod. Tänk dig att vi gör som ormen, ömsar skinn och ut kommer det nya förbättrade. När vi genomgår denna period så går det åt lite energi så är ni trötta igen eller har fått tillbaka värken eller känns lite låg i humöret så vet ni varför. Denna period påverkar oss alla, ingen kommer undan.

För att återhämta energin så rekommenderar jag som alltid meditation, naturen, kreativitet, yoga, läsning m.m. Men även soffan och nåt kul på tvn. Det är också återhämtning fast av en annan sort, tycker jag i alla fall. Men det kanske mest beror på att jag är en naturbegåvning på att somna i soffan!

Ha en fantastisk vecka och ömsa skinn i lagom takt nu!

Kram Madde<3

2 kommentarer

Lämna ett svar