Veckans energi

Go´kväll!

Under veckan som kommer så kan vi stöta på patrull (eller så har det redan skett under de senaste dagarna) och det är då vårt tålamod kan prövas. Det kanske är en lite slatt av Merkurius retrograd som dunsar in?! Så tänk på kommunikationen, det kan även bli stökigt med det tekniska.

Om vi råkar ut för någons ilska eller strul av något annat slag så ska vi försöka tänka ljus och kärlek till den ilskna eller det stökiga. Hur lätt är det från en skala 1-10? Att tänka ljus och kärlek till någon så befriar man sig själv ifrån deras åsikter, problem eller projicering som de skickar ut ifrån sig på dig.

Om jag möter någon som t e x kommenterar på negativt sätt om mitt jobb så brukar jag tänka att det är deras problem och sen skicka ljus och kärlek. Men hur lätt är det att tänka så till förövare av olika slag. Inte alls och jag ska vara helt ärlig – jag tycker inte att dom förtjänar det. Dom är vuxna och har ett eget ansvar hur man beter sig. Sen kan jag förstå att dom har haft det tufft under barndomen men hur många har inte haft det?

Men ljuset är det vi ska använda vid rädslor, spökerier, ilska människor, stökiga situationer etc. Jag brukar då tänka att jag är en ljuspelare och jag utstålar ljus så det ej blir några skuggor. Testa det! Jag brukar även använda ljuset när jag ska föreläsa, jag gillar inte att stå på scenen nämligen. Men när jag tänker att jag är en ljuspelare och alla känner av mina strålar och alla ser mig/lyssnar på mig så går föreläsningarna superbra! Testa det också! Har t o m testat det när jag var och handlade på Ica en gång och det var väldigt många som uppfattade energierna och var vänliga och hälsade på mig. Attraktionslagen när den funkar som bäst!

Kortet påminner oss om att efter mörker kommer ljus och när det är som mörkast så får vi försöka koppla på ljuset inom oss, så gott vi kan och orkar.

Sköt om er och ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar