Veckans energier

Hej!

Veckans energier står för nystart, att det gamla dör bort så det nya kan komma in.

Det är alltså inte en fysisk död vi pratar om utan en transformation, en helt ny attityd, nytt sätt att tänka på, Tänk dig fågel Fenix som brinner upp och gör sig av med det gamla och som sen återuppstår ur sin aska, fylld med nya insikter, visdom och energi. En pånyttfödelse.

För mig känns det som om vi släpper på saker, känslor, tankar, invanda mönster/beteenden m.m. och börjar att söka oss till det vi vill ha och det vi behöver för att må bra. T.ex nytt jobb, kärleken, nya relationer, rensar hemma på saker man inte längre har något behov utav , släpper på rädslan etc.

Kortet påminner oss om att livet är till för att njutas av och att vi ska se till att ha det roligt. Vi är ju här en tid på jorden och varför inte se till att göra det bästa utav den tiden? Sluta skjuta upp eller kanske sätta begränsningar på sig själv med att tro att man inte klarar av saker och ting. Sen är vi inte mer än människor, alla unika med sitt bagage.

Mitt råd den här veckan är att göra något skoj som man inte har gjort på länge. Gör en nystart av något slag, bjud någon på en pratstund och kaffe, sök det där jobbet du har tänkt på, rensa i röran om du har någon, meditera, var modig, ta tag i dina idéer, var kreativ på ett annat sätt du inte har varit förut, dejta m.m.- ja du vet vad jag menar.

Ha en underbar vecka full med inspiration för det nya som är på väg in till dig!

Kram Madde <3

Lämna ett svar