Veckans energier

Hej!

Den här veckans energier är kreativa, problemlösande och ny information kan tankas ner ifrån våra guider.

Är det något du grunnar på så kan svaren komma lätt och smidigt. Idéer, inspiration och svar kan komma som en blixt ifrån en klar himmel.

Oftast behöver man ju stilla sig och varva ner för att få svar. Det gör man enklast via en meditation, yoga eller en promenad ute i naturen. Men denna vecka ska vara lite lättare än vanligt för att få tillgång till det andliga.

Det är även extra viktigt att vara kreativ i sitt uttryck denna vecka. Så måla, baka, snickra, planera, sjung, dansa – ja vad du vill bara du ser till att du gör något roligt som ger dig energi. Ju mer kreativ man är ju lättare har våra guider att nå oss.

Ha en härlig höstlovsvecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar