Veckans energier

Hej!

Veckans energier berättar om ett skifte till en ny början. Spännande!

Det är något nytt och härligt som är på väg in i våra liv. Den nya början kan indikera på ett avslut av något slag.

Det kan vara att du är på väg att lämna ett jobb och påbörja något nytt istället. Du kanske är på väg att lämna en relation, kärleksmässigt eller vänskaplig. Eller så kan det vara att en relation fördjupas och man liksom startar om med att lära känna varandra på djupet. Veckans energier kan också stå för en flytt och påbörjan av ett nytt projekt. Och för dom som tar studenten i veckan passar kortet perfekt!

Veckan är suverän för att reda upp missförstånd och annat strul, oavsett om det är tekniskt, relationsmässigt eller jobbmässigt.

Ha en underbar vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar