Veckans energier


Go’kväll!

Veckans energier handlar om rädslor.

Det kan vara så att gamla rädslor nu ploppar upp inombords, det är dags att släppa dom nu. Det är ju ofta att vi har en trigger som sätter igång våra rädslor och minnen, det kan vara en färg, doft, ljud, en röst, våra känslor etc.

Våra rädslor kan blockera/hindra oss från att vara vårt fantastiska jag!

Du vet det den där känslan av att känna sig fri, glad, trygg, säker, obekymrad m.m. Jag älskar ju personligen att göra hypnos på detta. Det är otroligt frigörande. Man har kvar minnet men det påverkar inte en lika mycket. Helt underbart!

Att göra sig fri från rädslor är en process. Och den är inte alltid lätt. Beroende på vad som har hänt och hur djupt det har satt sig så tar det lite olika tid att läka det. Vi är många som har lagrat en del så det kan vara några lager att skala av.

Och om man orkar så kan man försöka tänka att det värsta har ju redan hänt, så varför ska det få fortsätta att plåga mig? Det kan vara en tuff väg att komma till den tanken så var inte hård mot dig själv om du inte tycker att du lyckas med tankens kraft i början.

När man har varit med om något som har skapat rädslor så kan man känna sig t.e.x så himla värdelös eller osäker. För att ändra tanken/känslan om sig själv så kan jag varmt rekommendera affirmationslappar. Sätt dom lite överallt. Kör på en känsla i taget. T.e.x ”jag är värdefull”. Skriv det på en post-it lapp och sätt upp den där du ser den flera gånger om dagen. Varje gång du läser den så matar du in det i din hjärna och kropp och till slut så ändrar du tanken, känslan och vibrationen i din kropp. Till att du är värdefull.

Det är då man börjar att dra till sig t ex andra relationer, just för att man inte längre tillåter sig att bli t.ex utnyttjad.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst ang detta med rädslor som kan styra vår vardag på ett sätt som inte gynnar oss. Men jag ska inte bli långrandig, men ta dig en funderare. Har du rädslor för något?

Är det att bli sjuk? Jobbmässigt? Relationsmässigt? Ekonomiskt? Kommer barndomstrauman upp? Eller kanske rent utav minnen ifrån tidigare liv? Är du i ett vägskäl i livet och rädd för nästa steg? Vem är jag om inte rädslan är närvarande? Vem vill jag vara, uttrycka. Vad vill jag känna? Vågar jag att känna? Får jag känna? Får jag visa känslor? Tycker man om mig för den jag är om jag visar mitt rätta jag? Vem blir jag i en relation? Vad är jag utan detta jobb?

Ja det finns många olika slags rädslor och jag kommer inte undan jag heller.

Jag har arbetat på många av mina rädslor och en som är svår att bli av med är rädslan för mörkret. Så jag sover alltid med en lampa tänd.

Om du vill så skriv ner dina rädslor och hur du ska/kan jobba med dom. Och glöm inte bort att livet är till för att njutas så ta tag i rädslorna om du har några!

Ha en underbar vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar