Veckans energier

Hej!

Veckans energier handlar om rädsla.

Om du har rädsla inombords, hur påverkar det ditt liv? Får du ett beteende som inte gynnar dig? Hindrar den dig att göra saker som du egentligen skulle vilja göra? Är du rädd för att göra misstag eller att ta fel vägval? Man kan även vara rädd för att lyckas. Rädslan har många ansikten.

När rädslan tar över, för det gör den fort, så försök att gå in i dig själv och försök att skicka in kärlek och ljus till dig och rädslan. Vilket kan vara jättesvårt, rädslan har ju många olika grader och i värsta fall så kan den ju leda till ångest.

Ta tag i det som orsakar rädslan, gå in grundproblemet och lös upp det. Själv älskar jag hypnos, att gå in i sig själv och se vad som har hänt eller vad man har upplevt som gjort att man har rädslan i sig. Men välj den metod som du är dragen till, det viktigaste är att du får hjälp.

Kortet står även för transformation. Att rädslan du känner inför något är på väg att luckras upp, förändras till något positivare och lättare. Skönt!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar