Veckans energier

Hej!

Veckans energier handlar om frihet och en släng av revolt!

Att göra sig fri från bojor, oavsett om bojorna är mentala, kroppsliga eller själsliga. Revolten kan ligga i att man gör sånt som folk inte tänkt sig att man ska göra. Byta jobb, separera, flytta till annan ort, säga ifrån etc.

Ibland är det nyttigt att göra lite revolt mot sig själv, att ändra tankemönster och våga! Vad drömmer du om? Att börja träna, åka på den där resan, släppa trauma ifrån barndomen, öka din mediala förmåga, starta företag etc. Det kan finnas så många olika bojor som vi har, både ifrån detta livet men även ifrån tidigare liv.

Så ta en funderare på vad innebär frihet för dig? Vad behöver du för att må bra? Vad behöver du ta bort för energislukare i vardagen? Gör en energibudget över din vecka, lika viktigt som ekonomin! Du är inte egoistisk när du frigör dig och satsar på dig själv, när du är glad och lycklig så sprids det till alla runtomkring.

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar