Veckans energier

Hej!

När jag drog kort ikväll så hoppade det ut ett kort extra och det måste vi ju naturligtvis ha med! 

Korten för veckan är ”Movement” & ”Metamorphosis”. Min tolkning utav veckans energier är att det är dags för nya tider, att du är på väg ut ur jobbiga tider för att gå in i mer positiva tider.  Vilket leder till nya äventyr och nya upptäckter, så spännande!                                                                          Du kanske känner dig sugen på att resa bort, byta stil (hår eller kläder), flytta (hemmet eller företaget), börja gymma m.m.                                                                                                                 Den här helgen har varit tuff, det är många som har haft ångest, oro, tjafs runtomkring sig så dessa energier är så varmt välkomna!

Metamorphosis står för att man genomgår en förvandling. Tänk dig från larv till puppa till kläckning. Du är i en djup process där förändringar sker till det bättre. Men för det behöver inte vara det lättaste man går igenom, tyvärr. Ofta handlar det om förluster och uppoffringar. Att släppa taget om något/någon eller ändra tankesätt, beteende m.m. Att ömsa skinn.

Så veckans energier innebär en förflyttning av ett slag och det blir en bra förändring i ditt liv. Du kommer att älska ditt nya, transformerad jag och energierna och livet blir lättare när du följer ditt hjärta!

Ha en fortsatt fin tredje advent!

Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s