Rensning av energier i Halmstad.

Häromkvällen så var jag i härliga Halmstad och rensade bort stökiga energier i en lokal. Det var så mysigt att gå där längs upplysta träd och hjärtan på gatorna.

Tur som var så hade jag chaufför med mig, ibland blir jag rejält trött efter en rensning och fixar inte riktigt att köra själv. Två gånger har jag blivit som en urvriden wettex-trasa och var tvungen att stanna bilen på väg hem för jag höll på att svimma i bilen. Då är man inte kaxig!                       Tack och lov så är det sällsynt.            

Ha en riktigt go tisdagskväll!

Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s