Munkehatt

En varm sommardag var vi ett gäng i Munkehatt.

En plats som sammanbinder 3 socknar ifrån äldre tider. Det är en del av Munkaleden i Småland.

Den stora stenen har som en hatt över sig, därav namnet. Det var fantastiska energier därborta!

Det fanns många olika skogsväsen där men en som jag aldrig hade träffat på förut såg nästan ut som Yoda i Star Wars! Och det roliga var att fler fick den bilden/känslan. Det var en stark energi och var så kärleksfull. En utav oss fick ett budskap till sig och några fick impulser till att gå till vissa ställen. Där på ställena fanns det skräp som den ville att vi skulle ta upp (och skräpet syntes inte där vi stod).

Yoda ( vi kallar den för det), pratade om Moder Jord och att det är hög tid att ta hand om jordklotet. Det är inget nytt för oss men den var där för att vakta stället och Moder Jord. Den berättade att det finns fler Yodas utplacerade jorden runt. En av oss fick ett tecken som placerades ut på marken. Men vi vet inte än vad det betyder – spännande!

Vi stannade där länge! Rätt som det var så hade det gått en timme! Vi ville aldrig lämna stället, det var så lugnt och skönt där. Men till slut kom tiden för avfärd och jag lovar dig – vi alla var fyllda med härlig energi och vördnad ifrån Yodan, de andra väsen och stället!

Ut i naturen, Moder Jord är fantastisk!

Ha en fin helg!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar