Back in business!

Go’kväll!

Då har man börjat att jobba igen, skönt och roligt! Även om jag har haft mina tvivel på om jag ska fortsätta jobba med det jag gör, så älskar jag mitt jobb!

Mitt jobb är min passion! Jag älskar att möta människor och att försöka att hjälpa dom på något sätt. Dessutom så är jag ju en nörd av änglakortlekar (tror jag har ca 45 olika privat😅😂) och dom berättar jag gärna om!

Ang mina tvivel om jag ska fortsätta jobba med det jag gör så har jag tre gamla drömmar som det hade varit skoj att ta tag i; veterinär, keramiker eller trädgårdsmästare i Cornwall, England. Men jag inser att det är kört, jag fortsätter och jobba med det jag gör och jag fortsätter att drömma om de tre jobben😂.

Jag är född och uppvuxen i Köping, med taxar som syskon. Utbildad farmaceut och suverän på att vara klumpig. En gång så cyklade jag in i en stillastående bil! Jag hade keps på mig och sikten var lite dålig…

Stackarn som ägde bilen, han hade bytt baklyktan på bilen nån timme innan jag kom och tydligen var den bökig att byta😝 Jag var, by the way, 13 år och hade pudelfrilla, som var så populärt på den tiden.

När jag blev sjuk vid 32 års ålder i Sjögrens Syndrom, så kom jag i kontakt med den här världen och sens dess har jag varit fast! Enl.läkarna så skulle en sån som jag inte kunna jobba mer men jag har verkligen fått hjälp utav det andliga att läka!

Den här andliga världen är så fantastisk att ta hjälp utav så ni måste testa det, om ni inte gör det än! Ta det i er takt, det gjorde jag. Stressa inte, det är mycket man ska hinna med i vardagen. Och kan jag läka med hjälp av den och personligt arbete, så kan du!

Det var den snabba versionen utav min historia, för er som inte har hört den än. Men med en dos nörderi, passion och envishet så kommer man långt och ge inte upp! Man kan absolut nå sina mål!

Vad har du för historia? Skriv ner den, dela den gärna med andra som inspiration. Vi har alla något som kan inspirera till förändring och hjälpa någon annan.

Så håll fast vid dina mål och var envis och optimistisk under resans gång, ta hjälp av dina guider och kör med attraktionslagen så når du målen. Lycka till!

Kram Madde❤️

2 kommentarer

  1. Finaste Madde ☺️❤️Man blir så inspirerad av dig ! Och dina berättelse. Hoppas att Du fortsätter med detta du jobbar med. För detta är verkligen ditt kall på jorden ! Alla vi får en svacka ibland tror aldrig jag har träffat en sådan fin människa som du🙏Du ger så mycket kärlek o värme ❤️Kram finaste Madde

Lämna ett svar