Glad midsommar på er!

Ha en riktigt härlig midsommar!

Idag är det ett ypperligt tillfälle att sätta sig ute i naturen och meditera för att ta kontakt med älvorna. Älvorna som är väktare för naturen, för berg och dalar, vatten och jord. Dom skyddar naturen och läker den när det behövs.

Älvorna är kraftfulla och starka, fyllda av ljus och läkande energier, inte bara för naturen utan även för oss människor. Så om du har tid idag, sätt dig ner och ta kontakt med älvorna, be dom om hjälp, glädje, energi eller det du behöver. Och ge dom gärna en blomma som tack, för idag är det deras dag! Deras fest, som dom delar med sig av och ger oss värme och glädje, skratt och gåvor!🙏🏼

Ha en underbar helg!

Kram Madde ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s