Nattens fullmånehealing

Hej!

Tack alla som var med på nattens fullmånehealing!

När jag skickade till er var och en så var jag i hjärtchakrat och rensade och fyllde på. Rensade även hjärnan ifrån tankar/oro/vardagsstress så man kan vakna med lite huvudvärk eller tung i huvudet. Var även i ryggraden hos er och rensade och då kan man uppleva som träningsvärk dagen efter.

Mina medhjälpare var som alltid med och så såg jag nåt så vackert som jag aldrig sett förut! Jag såg en arm och hand som lös av ett vitt vackert ljus och den la sin hand på ert hjärtchakra, på er alla. Helt underbart! Så är ni lite trötta, sega idag så kan det bero på alla energier som kom inatt. Bara ta det lugnt och njut av dagen! (Drick lite extra vatten idag, inte bara pga värmen utan för healing skull också).

Jag kör nog en healing nästa fullmåne igen, jag lägger ut om det strax innan i så fall.

Ha en fortsatt fin helg o sol och värme!

Kram Madde <3

Lämna ett svar