Veckans energier – tro på dig själv!

Hej!

Nu är det tyvärr tuffa tider för många. Det är värk, sjukdom, relationsproblem, beslutssvårigheter, utmaningar, tilliten har blivit naggad, stress, mycket jobb m.m.

Energierna för veckan gör att saker och ting börjar att lösa upp sig, gå lättare och en typ av läkning kommer att ske. Ni som har mycket jobb kommer att behålla hastigheten men det börjar falla på plats så att det ändå känns lättare och att man kan glädjas åt det på ett mer avslappnat sätt. Så oavsett vad du går igenom, TAPPA INTE HOPPET för det kommer att komma en läkning av dessa tuffa energier som har varit ett tag nu. En läkning av känslor och situationer. Kortet stjärnan i tarot dyker ofta upp efter en tid av ledsamheter, oro, stökigheter och sorg och det är ett tecken på att du börjar att få hoppet och livsgnistan tillbaka igen.

Det bästa du kan göra just nu är att tro på dig själv, tro på din styrka som du har inombords, tro på att du har modet att förändra/lämna/säga ifrån/våga satsa/läka/att du har valt rätt/byta jobb/utbilda dig etc.

Känn dig inspirerad att ta tag i din utmaning, vad kan du göra? Är det någon tanke som behöver bytas ut till någon mer positiv? Släpp rädslan och följ flödet till ditt mål och njut av resan! Den blir inte alltid enkel men innehållsrik och säkert lärdomsrik. Gör långsiktiga planer, mål och känn inspirationen – du fixar detta!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar