Fullmånehealing fredag 12 aug

Hej!

Nu börjar semestern att lida mot sitt slut och det blir tufft för en sömntuta som mig att börja gå upp på morgonen igen 😉

På fredag den 12e vid tresnåret på natten så är det fullmåne igen. Jag kör min vanliga fullmånehealing och denna gång koncentrerar jag mig på vårt hjärtchakra.

Den här tidens energier som är just nu handlar mycket om att slå sig fri.

Relationer kan knaka eller brytas upp, gamla ingrodda tankemönster/beteenden börjar att komma upp till ytan och bearbetas och ersätts av nya. Du kanske byter jobb eller har dom tankarna och då kommer det att ske. Det du tänker i förändringsväg känns som om att det verkligen kommer att ske, det finns ingen väg tillbaka till det gamla. Det betyder inte att allt är förlorat utan saker, beteenden, mönster, tankesätt etc, kan förnyas och man kan hitta tillbaka till livsglädjen, harmonin, relationen m.m men i en förnyad form. Stabilare. Men utrensning måste ske för en förnyelse ska kunna komma in.

Anmälningen till fullmånehealingen sker via swish till 123 359 32 58, 150kr och skriv din mejladress så kan jag skicka ett kvitto. Jag skickar healingen på distans sent på fredag kväll och du behöver inte göra någonting alls utan jag kopplar upp mig på din energi och börjar att rensa i ditt hjärtchakra och fylla på med ny energi och lugn och ro. En balansering och uppkoppling till den nya som är på väg in.

Vi ses i etern imorrn kväll!

Ha en fortsatt fin kväll i sommarvärmen!

Kram Madde <3

Lämna ett svar