Veckans energier – vara maskerad

Hej!

Veckans energier är inte så upplyftande men det behöver inte vara så allvarligt heller.

Veckan handlar om att vara sann mot sig själv, lyssna på intuitionen, magkänslan.

Ibland är saker och ting inte som de ser ut att vara. Nån kan sätta på sig en mask för att skydda sig själv, t e x inte vilja se eller erkänna känslor för sig själv eller vad man känner för en annan person. Nån kan sätta på sig en mask och låta det se bra utåt men inåt är det katastrof men man vill inte visa hur man mår för man vill inte belasta andra.

Nån kan utnyttja en för att man är så snäll och den vet att man har svårt att säga nej. Nån kan bära en mask och visa omvärlden att man är trevlig och omtänksam men sen när fasaden krackelerar så kommer sanningen fram.

Ja ni vet vad jag vill få fram, att allt är inte superbra jämt och ibland får man vara uthållig tills man kommer innanför skalet. Kanske på sig själv eller nån annan. Hur farlig är det att leva? Jag tror mer på att det är farligare att inte leva. Att ständigt gå i rädsla och blockera livet för olika saker och känslor, det är inte nyttigt på cellnivå. Enligt mig. Sen är det inte fixat på en kvart men har man en medvetenhet om vad man är rädd för så har man kommit långt för det börjar att jobba lite direkt men självklart måste man aktivt hjälpa till också.

Så veckans budskap är att lyssna inåt, var lite alert och uppmärksam – hur mår den här personen (eller jag) egentligen? Hur kan jag hjälpa den (om den vill ha hjälp såklart)?

Var även uppmärksam när det gäller avtal och det juridiska.

Och säg nej! Perfekt vecka för att börja lära sig det om man har svårt för det.

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar