Veckans energier – uppvaknande

Go´kväll!

Energierna för veckan är uppvaknande. De flesta av oss har haft en period av en enorm trötthet, vilket kan bero på uppgraderingar, det som händer i världen, stress etc. Många av oss har haft en intensiv period från hösten 2021 tills nu, och det tar på energin.

Det här nya uppvaknande ger oss ett nytt sätt att se på saker och ting. Kanske leder det till nya beteenden, mönster. Eller ny bostad, nytt jobb, resor m.m

Det är även en tid nu framåt där vi börjar att komma ihåg gammal kunskap ifrån förr, ifrån tidigare liv. Vi kanske helt plötsligt börjar att intressera oss för något nytt och det kan vara en påminnelse om vad vi tyckte om att göra i tidigare liv. Bara gör`t!

Veckans energier påminner oss också om att vi börjar att vakna till, börjar att inse vad vi behöver för att må bra. Berätta för din partner, vän eller jobbet vad du önskar och behöver. Det kanske kan kännas som om att man kräver något men en önskan är bara en önskan. Hur den andra tar det är upp till den oavsett om det är en partner, vän eller jobb. Det kan bli missuppfattningar och frågeställningar men beroende på hur alla parter tar det så kan detta leda till en relation/kärlek som kan stå stadigt när det blåser. Men det kräver ett ömsesidigt jobb.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar