Suddiga bilder😅

Hej!

Som mĂ„nga utav er vet sĂ„ har jag flyttat och jag Ă€lskar min nya lya! Men tyvĂ€rr sĂ„ Ă€r det fullt med energier/spöken/andar hĂ€r och det kanske Ă€r dĂ€rför jag kĂ€nner mig hemma?!😂

Dit jag har flyttat har varit bageri och boende för resande. SĂ„ energier kommer och gĂ„r hela tiden. Under de första veckorna sĂ„ vaknade jag kl.2 och kl.4 varje natt och det luktade nybakat kanelbullar varje dag hĂ€rhemma. SĂ€rskilt pĂ„ toanđŸ€Ł

Jag har jobbat sĂ„ mycket sĂ„ jag har inte orkat att rensa pĂ„ spöken i mitt egna hem men en dag nĂ€r jag var ledig sĂ„ gjorde jag det. Det kom fram en mjölig man med bestĂ€mda Ă„sikter och han tyckte jag spenderade för lite tid i köket. Man blir ju krĂ€nkt alltsĂ„đŸ˜‚ Fast karln hade ju tyvĂ€rr rĂ€tt och nu har jag tagit igen det. Riktigt roligt att dona dĂ€r igen. NĂ„vĂ€l, han försvann och Ă€ven nĂ„gra jobbare som har hyrt rum hĂ€r i byggnaden.

Men nu Àr det dags att rensa igen. Dels Àr det sÄna som kommer hit, de som har köpt bröd och de som har bott hÀr i jobbet etc. Och dels Àr det sÄna som jag fÄr med mig hem via mitt jobb.

NÀr man tar kort sÄ kan man se hur energierna Àr runtomkring en. Kolla in min selfie med ett gÀng spöken, dom Àr faktiskt jÀttetrevliga och lika glada som jag pÄ kortet! Hoppas att ni kan kÀnna den energin. Och nÀr dom kommer sÄ hÀr, det Àr dÄ det blir suddigt pÄ vissa partier pÄ ett kort. Eller pÄ nÀstan hela kortet, som idag. Solen ser ut att skina in frÄn fönstret, tyvÀrr gör den inte det. Det Àr mulet ute sÄ jag tolkar det som om att dom Àr glada och gillar att hÀnga hÀr. Ack vad dom bedrar sig för jag vill bo sjÀlv och inte ha ett gÀng som kikar pÄ mig nÀr jag sover, duschar eller bara Àr. Det blir liksom som ett tjatter i mitt huvud av alla deras önskemÄl, tÀnk och tyck.

SĂ„ efter lunch blev det avfĂ€rd till ljuset för dessa godingarđŸ‘». Ha en hĂ€rlig helg!

Kram Madde♄

HÀr ser ni en annan bild ifrÄn samma rum, taget efter rensningen. Mycket klarare! SÄ blir det efter en rensning av spöken/energier. Man kan t o m uppleva att det blir lÀttare att andas, att det blir varmare i rummet, att rummet upplevs som större etc.

LĂ€mna ett svar