Veckans energier – fullt ös!

Hej!

Veckans energier innehåller full fart, t o m lite för mycket av det! Det kan bli att allt hopar sig och du måste multitaska för att du har fått för mycket som ska ske på en gång. Om du tycker att ditt liv har varit segt och upplevt som om du stått i ett tuggummiträsk där inget har hänt så är detta ett startskott till det nya intensiva. Bara andas och ta det lugnt. Kom ihåg att återhämta dig under den här tiden och stressa ej, det går inte fortare för det. Glöm inte att kommunicera med dig själv och andra nu under den här intensiva perioden, säg till och kanske du även behöver säga ifrån.

Vi har gått in i träelementet nu och är man en sann träelementare såsom jag är så kan saker och ting ske liiite för fort. Så det här kortet passade mig egentligen bäst förra veckan men jag blir inte förvånad att den energin fortsätter. Är du nyfiken om de 5 elementen så kontakta min kära kollega Gunilla Allard på Helande Form, hon är experten inom detta område! Det är superspännande!

Kortet står även för att vara modig och hänga med i svängarna, våga kliva ut ur boxen. Organisera mera. Plötsliga infall av inspiration.

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar