Veckans energier.

Go´kväll!

Energierna för veckan står för en rening.

Kanske är det på tankar, upplevelser, relationer, trauman, beteenden, mönster, rensa i röran, kemikalier m.m. När det här kortet kommer är så är det en påminnelse om att vi ska släppa på sånt som inte längre gynnar, supportar eller stärker oss. Släpp på allt som känns negativt i ditt liv. Kan vara svårt, jag vet – men tänk på att Rom byggdes inte på en dag och ha tålamod.

Kortet kan även stå för att en nya era i ditt liv påbörjas inom jobb, boende, relationsmässigt, hälsomässigt etc.

Det bästa med en rening är att du mår bättre, blir piggare, drar till dig de som ger dig energi istället för de som tar din energi, får lättare med fokus, din intuition ökar och din kropp läker. Hur härligt låter inte detta?!

Ha en underbar detoxande vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar